2777
2789
عنوان

صبحی دلم برا پسرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 67760 بازدید | 1078 پست
بله بنده ضایع شدم🤣🤣🤣انشالله که خیر بچه هات رو ببینیزنده باشن😍🥰

ان شاالله که شما هم خیر از زندگی ات ببینی🩷

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کیف دست دخترم نمیدیم اصلا. همسرم کیفش و میبره میذاره تو کلاسشون. برگشتنی ام میره از دم کلاسشون، ک ...

خب دختر با پسر فرق داره . والا بچه خواهر من ۵ سالشه یک زوری داره خریدی که مامانش می گه سنگینه این بلند می کنه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم شوهرم کیف دخترمو میزاره تو ماشین دم کودکستان مبده دستش ببره تو .واقعاکیفش سنگینه.سه تا کتاب کار دفتر نقاشی.دفتر شطرنجی.دفتر کار.ظرف غذا.بطری اب.خوراکی.جامدادی.کاور کاپشن..گناه دارن خب.خودشم یه ریزس زورش نمیرسه

والله من خیلی کیف های سنگین بردم آوردم الانم خداروشکر کمر درد ندارم والله با یدونه کیف چند تا کتاب ک ...

اولا یه دونه کیف و چندتا کتاب نیست. اگه بچتون بچه ی این زمونه ست باید بدونید بچه های الان کوله هاشون به شدت سنگینه. اینو نمیتونید منکر شید. چندتا کتاب سیمی شده با هرکدوم یه دفتر، کلی جزوه و کاربرگ و تخته شاسی و مداد رنگی و جامدادیهای سنگین و قمقمه های چندمخزنه و تغذیه و ...و...

ثانیا من در این مورد با روانشناس کار ندارم. همه پزشکها میگن برداشتن کوله سنگین برای بچه ها عوارض داره. در آینده کلی مشکل کتف و کمر و ستون فقرات خواهند داشت. عوارضش و در خودم هم دارم میبینم. بنابراین کاری با نظر کسی ندارم. کاری که میدونم درسته انجام میدم. بچم رو هم بی مسئولیت بار نمیارم. جاهایی که لازمه قطعا هم بهش سخت میگیرم هم مسئولیت میدم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ده دقیقه میخاد بره مدرسه صبح تا شب که آویزونش نیس😂 تازه الانم ک اکثرا سرویس دارنبعد دست بچشون یه گو ...

حقققققققققق

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کلاس چندمه؟؟ من کلاس سوم بودم برف میومددددد یه کیف از خودم بزرگتر با کلی کتاب و دفتر داشتم انقدر سنگ ...

الهی قشنگ تصورت کردم❤️

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
تایپک بعدیبچه ام موقع غذا خوردن فکش خسته میشه از جویدن از این به بعد میخوام خودم و باباش جاش بجوییم ...

پوکیدم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
اصلا اینطور نیست خواهر خودم کاناداست دخترش همسن پسر من هست و کلاس سوم ،درسهاشون بخصوص ریاضیشون خیلی ...

مدرسه های کشورهای دیگه کلا فرق میکنه عین خونس براشون راحت میشینن میرن برای خودشون چایی میریرن حتی تو ژاپن زنگ خواب دارن که صندلی هاشون تبدیل به تخت میشه و چند دقیقه می خوابن

بعدشم اینهمه درس بخونن سختی بکشن که چی بشه؟ فقط بی خودی بچگی و عمرشون از دست میره وگرنه الان دیگه با هرر رشته ای به شغل میرسی، ورزش بری، هنر بری، کلاسای دیگه بری باز در آینده به شغل میرسی اصلا درسم نخونی سرمایه داشته باشی شغل داری

من که دیگه اصلا به دخترم سخت نمیگیرم، سومه قبل از اینکه وارد فصل ضرب بشن معلم شون کل جدول ضرب و گفته حفظ کنین، منم اصلا اهمیت نمیدم تازه ضرب دو رو حفظ کرده و چنتا دونه ی دیگه، هر جلسه میگه کل ضرب و میپرسم ولی من اصلا انگااار نه انگاار، چون داره کم کم خودش یاد میگیره و خودم کم کم یادش میدم به وقتش خودش همه شو حفظ میشه الکی بهش فشار بیارم مغزش و تحت فشار بزارم که چی؟ به چی برسه؟ معلم یه کلمه بهش بگه آفرین؟ تنها نتیجه اش همین آفرین گفتن معلمه وگرنه که خودم به وقتش یاد میدم

2790
2778
2791
2779
2792