2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست
نمی شه  خواه ناخواه حس رقابت وچشم وهم چشمی پدید میاد ۹۵ درصد جامعه روح وروانشون مهم نیست؟ او ...

با حرفت موافقم بیشتر خرخونن تا نیز هوش، چند تا اژ هکلاسیای من خیلی خزخون بودن فک میکردن تیزهوشن رفتن تیزهوشان دوم سوم دبیرستان بعد توش موندن دوباره برگشتن.

She is everything I ever wanted.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم درباره درصدها اشتباه متوجه شدید

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
نمی شه  خواه ناخواه حس رقابت وچشم وهم چشمی پدید میاد ۹۵ درصد جامعه روح وروانشون مهم نیست؟ او ...

نه مطمئن نیستم

نمونش اینکه شما اگه گنجشک وقناری رو توی یک قفس بندازی ، گنجشک آواز خوندن یاد نمی گیره بلکه قناری لال میشه

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
میشه بیشتر توضیح بدید ؟

اخه ایشون گفتن 5 درصد تیزهوش هستن 

95 درصد بقیه خرخون معمولی و.. 

شماباید میگفتید 5 درصد فدای 95 درصد بکنن 

فرمودید چرا 95 درصد فدای 5 درصد بکنن

من اینطوری متوجه شدم 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
95 درصد باید فدای اینا بشن ؟؟؟؟!!!!!!!! چرا ؟؟؟؟؟!!!!!! خب شما اصلا بچت رو نذار درس بخونه چرا فداش ...

استارتر جان الان این چه جوابیه .مگ ما حق بچتو خوردیم .یکی تاپیک میذاره همه میان نظر میدن 

من گفتم 5درصد شاید قبول بشن واونام بیشترشون خر خون هستند تا تیز هوش بقیه 95درصد معمولی 

من قبول دارم شما ناراحتی وقت گذاشتی .پول خرج کردی و.....

ولی قرار نیست دیگه....

نه مطمئن نیستم نمونش اینکه شما اگه گنجشک وقناری رو توی یک قفس بندازی ، گنجشک آواز خوندن یاد نمی گیر ...

مثالتون ربطی به بحث مانداره

ماانسانیم نه حیوان 

مگه این همه فیلسوف ودانشمند درکشورخودمون وودردنیا از بقیه جدا بودند و درسشون هم جدا بود یا اینکه خودشون خودشون روکشیدند بالا؟؟؟

مثالتون ربطی به بحث مانداره ماانسانیم نه حیوان  مگه این همه فیلسوف ودانشمند درکشورخودمون وودر ...

مثل کارنامه انیشتین که یک بچه معمولی به این مدارج علمی میرسه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

استارتر فکر کنم شما خودتون تو تحصیل شکست خوردید و نتونستید به اونجایی که میخواستید برسید حالا برا همین دلتون میخواد  فرزندتون تیزهوشان بره و ..... 

اما از قشر تحصیل کرده بپرسید متوجه میشید همه یه جور  حس ناکامی از درس خوندن دارن

من رفته بودم دخترما از مهد بیارم مربی داشت به یه پزشک میگفت بچتون تو کلاس گوش نمیده و ... پزشک گفت تو رو خدا کاری به بچم نداشته باشید فقط اوردمش بازی کنه خودم بهترین سالهای عمرم تو مدرسه و  دانشگاه و بیمارستان سپری شده نمیخوام سرنوشت پسرمم مثل من بشه !!!!! 

استارتر جان اگهالان بخوایم  برا اینکه بچمو ن سراغ فضای مجازی و اینترنت وناهنجازیها نره بادرس مشغولش کنیم

باور کنید وقتی رفت دانشگاه عوض این 12سال رو سال اول جبران میکنه 

البته خدانکنه ولی واقعیته دیگه

اخه ایشون گفتن 5 درصد تیزهوش هستن  95 درصد بقیه خرخون معمولی و..  شماباید میگفتید 5 درصد ...

ببخشید اشتباه متوجه شدم

فکر کردم 5 درصد تیزهوشان را در مقابل 95 درصد مدارس عادی میگن

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
استارتر جان الان این چه جوابیه .مگ ما حق بچتو خوردیم .یکی تاپیک میذاره همه میان نظر میدن  من گ ...

منظورم شمای نوعی هستی 

نه شخص شما

معنی حرف من اینه که کسی اسلحه بالای سر خانواده ها نذاشته که حتما برن تیزهوشان

خانواده ها خودشون تشخیص میدن که کجا باید به بچه فشار بیارن و کجا نباید 

این مسئولین نفهم ما هستن که همه خانواده ها رو نادان فرض می کنن و فکر می کنن که باید بجای اونها تصمیم بگیرن .

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
استارتر جان اگهالان بخوایم  برا اینکه بچمو ن سراغ فضای مجازی و اینترنت وناهنجازیها نره بادرس مش ...

اگه فقط اینجا این حرف رو میزنی اشکال نداره چون فضای مجازیه و هیچ کسی بابت حرفهاش قرار نیست تاوان بده 

اما اگه واقعا اینطوری فکر می کنی و عمل می کنی باید بگم سخت در اشتباهی 

بچه رو باید بهش جهت داد و تا سن تکلیف ( کامل شدن عقل که برای هر فردی این سن متفاوته ) نباید رها کرد اما بعد از اون باید رها کرد و باید مطمئن بود که دیگه راه رو اشتباه نمیره .

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
استارتر جان الان این چه جوابیه .مگ ما حق بچتو خوردیم .یکی تاپیک میذاره همه میان نظر میدن  من گ ...

همین حرف نشانه موفق بودن این مدارسه

یعنی اینکه علیرغم داشتن 5 درصد نخبه واقعی ، این مدارس تونستن علاوه بر جذب اون پنج درصد ، 95 درصد بچه های دیگه رو هم بیارن تو این مسیر . همچنین بسیاری از بچه های مدرسه عادی رو هم به این مسیر ترقیب کنن .

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
اگه فقط اینجا این حرف رو میزنی اشکال نداره چون فضای مجازیه و هیچ کسی بابت حرفهاش قرار نیست تاوان بده ...

استارتر جان چرا شما هر جور دوست دارین برداشت می کنید 

منظورم اینه درس  نباید وسیله ای برای تربیت بچه باشه 

ا