2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

5999 بازدید | 116 پست

متاسفانه اخیرا آقای وزیر آموزش و پرورش و برخی نمایندگان مجلس جریانی را به راه انداخته اند که قرار است ریشه تیزهوشان و تنخبگان را در این کشور بزند و در واقع ایشان با این کار خود دشمنی در حق کشور می کنند که آمریکا نمی تواند بکند .

خانواده ها با هزار بدبختی و به بچه ها فشار می آورند که بچه ها را به بهانه درس و آزمون و ... از آسیب های اجتماعی دور کنند آنوقت آقای وزیر در تلویزیون وقیحانه می گوید کهبچه هاب باید به بازی و کودکی مشغول باشند نه اینکه همش استرس آزمون و درس و ... را داشته باشند !!!!!

شک ندارم که ایشان خودشان و اطرافیانشان فرزند درس خوان و نخبه ندارند و گرنه این حرف را در رسانه ملی نمی زدند .

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

حرفشون به ذات اشتباه نیست 

سیستم آموزشی برمبنای امتحان و پر از استرس سیستم جالبی نیست  اما در جایی که مدیران و کادر اموزش دیده با روش های مدرن وجود نداره حذفش ممکن نیست 

بنظر من ما باید در خیلی زمینه ها مدیر خارجی استخدام کنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا خيلي كار درستي كردن 

چرااا بايد سيستم آموزش جوري باشه كه معلما و تدريس عالي فقد براي مدارس تيزهوشان باشه

درضمن خيلي از معلما برا خودشون مافيا تشكيل دادن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

دختر خواهرم چندماه میره کلاس وهزینه وبیست وچهارساعت میخونه واسه مدارس تیزهوشان.حالا متوجه شدیم که آزمونشوبرداشتن.دخترخواهرم انقدر ناراحته.میگه ازدوستام شنیدم که باید ده پونزده میلیون بدی تا بری مدارس تیزهوشان دیگه آزمون نمیگیرن😟

متاسفانه هر وزیری که سر کار می آید ، متناسب با شرایط خانوادش یک تصمیماتی میگیره و اجرا میکنه و کاری به عواقب و گذشته و آیندش نداره ،  الان چند دانش آموز در فامیل ما در حال درس خواندن در مقاطع مختلف هستند که هر کدام متناسب با سلیقه وزیر وقت !!! با یک مدل تحصیل می کنند و ثبات رویه ای وجود نداره. 

یکی سبک قدیم ، یکی دوره شش ساله ، یکی نمره ای ، یکی توصیفی و .....

یک شهر و هزار سلیقه 

تا کی این مسخره بازیها و سلیقه بازیها ادامه داره ؟

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
خندم گرفت فروغ    

خخخخخخخخخخخ چرا؟

اخه عربی درسته زبان قرانه ولی همه که قرار نیست مسلمون یا مذهبی باشن

ولی همه به اطلاعات پزشکی روز دنیا نیاز دارن که نیان سوالا و اظهار نظرای عجیب بکنند 

خخخخخخخخخخخ چرا؟ اخه عربی درسته زبان قرانه ولی همه که قرار نیست مسلمون یا مذهبی باشن ولی همه به اط ...

ی حالتی بود گفتی

ازینا که هر مشکلی باشه میگن همش زیر سر خودشونه من میدونم  

خخخخخخخخخخخ چرا؟ اخه عربی درسته زبان قرانه ولی همه که قرار نیست مسلمون یا مذهبی باشن ولی همه به اط ...

دقیقا عربی غیر چند تا کشور عرب ژبان، دیگه کجا به درد میخوره؟ انگلیسیع که همه حا به درد میخوره

She is everything I ever wanted.... 

اینطور نیست که مدارس تیزهوشان بهترین معلمها رو داشته باشن. اون جاها فقط برنامه ریزی و هدایت تحصیلی بهتری اعمال میشه.

منم با اعمال زور و ایجاد استرس مخالفم. خیلی از ماها هم استرس شدیدی در دوران تخصیلمون داشتیم .  ولی به نظر میاد حذف آزمون مدارس دولتی و تیزهوشان و بخصوص مدارس دولتی فقط نحوه پذیرش در این مدارس رو تغییر میده . 

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
دقیقا عربی غیر چند تا کشور عرب ژبان، دیگه کجا به درد میخوره؟ انگلیسیع که همه حا به درد میخوره

دقیقا همینه عربی بخاطر قرانه خب اون یه چیز شخصیه ولی شما اطلاعات در مورد هر چی بخوای صد تا پیج انگلیسی هست