2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست

آقای وزیر می فرمایند که بچه ها با امتحان و .. دچار استرس و افسردگی و خودکشی و ... می شوند ؟!!!!!

و با این بهانه قصد حمله به نخبگان و خانواده هایشان را دارند .

آقای وزیر ! فرض کنیم که عده کمی هم دچار این مشکلاتی که گفتید بشوند . آیا باید صورت مسئله را پاک کرد ؟ 

ضمنا مگه اسلحه بالای سر بچه ها گذاشته اند که حتما بروند تیزهوشان ؟ مگه ما که در مدرسه عادی درس خواندیم را اعدام کردند ؟ مگه بسیاری از مسئولین و سرمایه داران در مدرسه عادی نبوده اند ؟

مگه کسی جلو دانش آموزان عادی را گرفته که پیشرفت نکنند ؟

اگر عده ای دانش آموز نخبه و خاص را از مدارس عادی بیرون بکشند و در مدرسه جداگانه ای جمع کنند ، هم به نفع نخبگان است هم به نفع دانش آموزان عادی ، چون مدارس عادی یک پارچه می شود و تکلیف معلم مشخص است که چگونه باید تدریس کند. 

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر خواهرم چندماه میره کلاس وهزینه وبیست وچهارساعت میخونه واسه مدارس تیزهوشان.حالا متوجه شدیم که آز ...

منظور منم همین بود یا باید پول هنگفت داد یا با ارزشیابی های بی ارزشی که در سطح مدارس انجام میشه بچه ها رو از هم تفکیک میکنن . با این کارشون این مدارس که منحل نمیشن فقط کیفیتشون پایین میاد

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

عدالت به این نیست که تیزهوش و عادی و نابینا و کند ذهن و ... را در یک کلاس بگذارند . 

هر چقدر این افراد به دسته های مختلف تفکیک بشوند ، تدریس آنها و پیشرفت آنها راحت تره

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
خب نمیشه که نخبه با من سر یه کلاس بشینه اخه چه حرفی میزنن

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

به شخصه بااین یه مورد موافقم!

فشار خانواده ها و کلاس های ویژه و کتابهای متفرقه و هزینه های آنچنانی از بچه های من و شما نخبه نمیسازه!!!

به علاوه اینکه به کسی میگن تیزهوش!که به تست هوش رو بار اول و بدون هیچ پیش زمینه ای بتونه جواب بده نه الان که از دو سال قبل بچه ها میرن کلاس ویژه و کتاب تست هوش میزنن!!!

از چشم و هم چشمی خانواده ها و فشار های زیادی که روی بچه هامون هم هست که نباید بگذریم

یه مافیایی هم بین مدرس های این حوزه بوجود آمده که فکر نکنم به این راحتی اجازه حذف این آزمون های ورودی رو بدن!

به شخصه بااین یه مورد موافقم! فشار خانواده ها و کلاس های ویژه و کتابهای متفرقه و هزینه های آنچنانی ...

اینو قبول دارم و هرگز نمیخوام بچه هام نابغه باشن همینی که هستن عالی ان

ولی خالم مثلا دو تا بچه داره که مغزشون مغز ریاضیه پدرشون هم پزشک متخصصه هم مدرک فیزیک داره کلی برو بیا داره اینام ژنتیکن این مدلی ان خب فرض کن بچه های خاله من با بچه من سر یه کلاس بشینن همه شون عذاب میکشن که 

یکی از نزدیکان ما دو دانش آموز تیز هوش داره

خودم شاهد بودم که چه مشقت هایی کشید تا اینها در راه درس و مدرسه بمانند و دچار آسیب های اجتماعی نشن !

از وقتی وزیر داره مرتب و علنی به مدارس تیزهوشان حمله می کنه ، هم این بچه ها دچار نا امیدی شدند و هم مربیان مدرسه شان دیگر جدیت سابق را ندارند و آزمونهای پیشرفت تحصیلی را دیگر برگزار نمی کنند . کلا زلزله ای در خانواده شان براه افتاده و به اصطلاح دشمن شاد شده اند .

در حالیکه تنها بچه های فامیل بودند که تا سن دبیرستان آلوده شبکه های اجتماعی نشده بودند .

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

ببخشید ببخشید ما ایرانیا گند همه چی رو درمیاریم اخه به زور کلاس و فشار میخوایم بچه هامون نخبه شن تو امریکا خود امریکاییا بچه هاشون مدرسه دولتی میرن بعد ایرانیا دولتی رو زشت میدونن 

اونم از کنکور که بچه بیچاره همش نگران سرکوفت اطرافیانه 

به شخصه بااین یه مورد موافقم! فشار خانواده ها و کلاس های ویژه و کتابهای متفرقه و هزینه های آنچنانی ...

مامان پرهام !

شاید شما بچه مدرسه ای نداری و نمی دونی که منظور خانواده ها از این فشارها در واقع دور  کردن اونها از آسیب های اجتماعیه وگرنه هرکسی بچه اش براش عزیز ترین موجوده و بچش هر شکلی که باشه حتی معلول هم باشه دوستش داره و حمایتش می کنه . چه بره مدرسه تیزهوشان چه نره

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
یکی از نزدیکان ما دو دانش آموز تیز هوش داره خودم شاهد بودم که چه مشقت هایی کشید تا اینها در راه درس ...

خوب اینجا ست که مشخص میشه این دوری از شبکه های اجتماعی!!! و موبایل و ...خواسته درونی خودشون بوده یا به اصطلاح یه هیجان و تب دوره ای بوده!!!

من خودم مادرم و به عنوان مادر آرزو دارم که پسرم موفق و صالح باشه اما نه با اعمال فشار و زور من!!!

مامان پرهام ! شاید شما بچه مدرسه ای نداری و نمی دونی که منظور خانواده ها از این فشارها در واقع دور ...

عزیزم من خودم تیزهوشانی بودم و پسرم هم محصله ...خودم تو جو این بچه ها بودم و دارم از رو تجربه خودم این حرفارو میزنم