2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست
عزیزم من خودم تیزهوشانی بودم و پسرم هم محصله ...خودم تو جو این بچه ها بودم و دارم از رو تجربه خودم ا ...

اوکی

به هر حال این هم نظر شماست و حتما نباید با نظر من یکی باشه

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من کلی هزینه کلاس وکتاب کردم یدفه آزمون حذف شد.امیدوارم حذف بشه چون میبینم بچم چقد حال روحیش بهتره وفشار از روش برداشته شده انقد که مدرسه تاکید داش چن نفرحتما باید قبول بشن

بدون شرح.....

به نظرمن کار کاملا درستی صورت گرفت

دخترمن امسال ششم هست وجزء یکی ازامیدهای مدرسه شون بود برای تیزهوشان 

پس ازنزدیک شاهد حجم استرسو رقابتی که بینشون بود خبر دارم

این بچه ها هنوز به سنی نرسیدند که بخوان یه کنکور به این سختی با این فشارروحی روبدن

این بچه ها پس کی وقت دارند بچگی کنند وزندگی آرام داشته باشند؟چهار سال دیگه که باید برن سراغ یک کنکور دیگه بازهم استرس واسترس بعدش هم ازدواج وبازار کار ودوباره استرس حداقل این ف رصت بچگی کردن وبازی کردن رو با این مسخره بازیهای تیزهوشان ازشون نگیریم زندگی فقط درس ومدرسه نیست روابط اجتماعی وآزمون وخطا وبازی و لذت بردن هم هست

دانش آموزاگرواقعا تیزهوش باشه مظمئن باشید بدون نیاز به آرمون وتست و کتابهای فرادرسی می تونه خودش رو بالا بکشه

نظر من اینه که بچه رو نباید به حال خود رها کرد و بنشینیم ببینیم که خودش آیندش رو چطوری میسازه 

من و موافقان نظر من اعتقاد دارند که انسان ذاتا به سمت راحتی و رفاه و بازی تمایل بیشتری داره و لذا تا حد امکان باید با انواع روشهای تشویقی و تنبیهی بچه رو تو مسیر درست نگه داری مگر اینکه دیگه کنترلش از دستت خارج بشه و چاره ای جز دنباله روی ازکارهایی که می کنه نداشته باشی .

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

ازاقوامم دخترش کلاس۹ تیزهوشانه من انتظار داشتم دیگه این بچه نیازی به کلاسای فوق برنامه نداشته باشه ومدرسه پرفکت باشه درصورتیکه از تابستون امسال ثبت نامش کردن خصوصی کنکوری چون مدرسه به نیازاموزشی بچها پاسخگو نیس

بدون شرح.....

سمپاد به تنهایی قرار نیست بچه ها رو از آسیب ها دور کنه 

بلکه مسیر سمپاد بیشتر از خود سمپاد بچه ها رو سرگرم درس کرده 

برداشتن اون مثل این می مونه که مسابقه رو حذف کنی 

در اینصورت آیا کسی تلاش می کنه ؟!

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
حالا این بحث ها برای چیه؟! من که شنیدم دوباره همه چیز به روال قبلش برگشته و آزمونهای ورودی سرجاشون ...

مامان پرهام آزمون های دوره اول رو برداشتن و به شدت و جدیت پیگیر برداشتن دوره دوم هستن

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
نظر من اینه که بچه رو نباید به حال خود رها کرد و بنشینیم ببینیم که خودش آیندش رو چطوری میسازه  ...

نظرتون کاملا صحیح هست به جز پنج درصدشون بقیه به سمت راحت طلبی وخوردن وخوابیدن تمایل دارند

اما دیگه نباید به بچه ی دوازده ساله دراین حد فشار واسترس وارد بشه گناه دارند طفلکیها باید همه چیز نرمال باشه

سمپاد به تنهایی قرار نیست بچه ها رو از آسیب ها دور کنه  بلکه مسیر سمپاد بیشتر از خود سمپاد بچه ...

بچهای سمپاد مثل همه بچها نوجوونن مطمئن باش راهشونو خودشون انتخاب میکنن و مدرسه نقش پر رنگی نداره به عینه دارم میبینم .دختر کلاس ۹ سمپاد که تو خیابون فشن شو راه میندازه با کلی دوست پسر

بدون شرح.....

اگر اینها راست می گفتند و واقعا دنبال حذف مافیا بودند ، نیازی به برداشت آزمون نبود .

خیلی راحت می تونستن اینگونه شرکتها رو منحل کنن تا آزمون مدارس سمپاد به دور از بازی این شرکتها برگزار بشه . اما بنظر می رسه هدف اینها برداشت شرکتها نیست بلکه خیانت به کشوره

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری