2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست
اتفاقا من یکی از استادامون داخل همون اتوبوسی بود که خانم میرزاخانی بودن. ایشون الان یه استاد دانشگاه ...

خب دیگه ... چرا اینطوری شده وضعیت ایران چون فرد با سوادی تو گصور وجود نداره .... همش پولو پارتی . 

اگه مسئولین کشور ما درست آموزش میدیدن الان وضعیت کشور این بودددد؟؟؟ 

خب الان این حرفتنون خیلی غیر منطقیه من خودم خونوادم خونواده متوسط از لحاظ مالی بودیم.یعنی رسما غیر ا ...

هیجوقت عدالت این نیست که بچهارو بخاطر هوش که اصلا دست خود  ادم نیست و هیچ تلاشی براش نکرده جدا کنن 

من میگم همه باید تو یه سطح آمورشی درس بخونن تا عدالت رعایت بشه 

وگرنه اون بچه پولداری که غیر انتفاعی میرفت فردا برای کار و هزارتا چیز دیگه حق شمارو میخوره گلکم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا این حرفتون غلطه فکر میکنم در باره مدارس دنیا باید بیشتر تحقیق کنید اونجا بچه ها دارن میجنگن تا م ...

😐باشه تو تحقیق کردی 

معلومه تو نظام آمورشی جدید پوستت کنده نشده 😐

کاش کسایی که مغزشون بستس مثل شما نبودننننن انوقت دانش آموزا خیلی موفق ترررر بودن بیبی جون 😐

هیجوقت عدالت این نیست که بچهارو بخاطر هوش که اصلا دست خود  ادم نیست و هیچ تلاشی براش نکرده جدا ...

خب مشکل همینجاست خیلی ها هستن که پتانسیلشون خیلی بالاس یکی هم هست هوش اقتصادیش بالاتره نسبت به ریاضیش چرا این دوتا باید سر یه کلاس باشن؟

تو هیچ کدوم از نظام آموزشی معتبر دنیا بچها رو بر اساس هوش از هم جدا نکردن ... بلکه مافیایی مث آموزش ...

این حرفت مشکل داره نظام آموزشی همیشه برا اساس هوش بوده کلی از مدارس خارج کشور بورسیه دارن که بچه ها برای اون بورسیه تلاش میکنن که برن اون مدارس.

داخل ایرانم یدونه تیزهوشان هست که با یه آزمون میتونی وارد مدارس بشی من نمیدونم مشکل این چیه؟

این حرفت مشکل داره نظام آموزشی همیشه برا اساس هوش بوده کلی از مدارس خارج کشور بورسیه دارن که بچه ها ...

عزیزم مشکل اینه که کسی که داره مدرسه تیزهوشان درس میخونه با بچه ای که داره تو روستا درس میخونه نباید تو یه کنکور شرکت کنن ...

معلومه که سطح آموزشی کسی که تو روستا بوده با اون تیزهوشانی یکسان نیست ...

خب باید تیزهوشانی با تیزهوشانی تو یه سطح سنجیده بشه اون بچه‌‌ ایم که نتونسته بره تیزهوشان ویا اینکه پول نداشته به اندازه تیزهوشانیا کلاس بره نباید تویه کنکور شرکت کنن 

آموزش کشور تو چند سطحههه ... کجاش عدالته ینفر تو شاهد با بهترینا درس بخونه ینفر تو مدرسه عادی با معلمای بی فرهنگ که بجای اینکه نسلی رو واسه آینده تربیت کنن دارن بچهارو میسوزنن

این حرفت مشکل داره نظام آموزشی همیشه برا اساس هوش بوده کلی از مدارس خارج کشور بورسیه دارن که بچه ها ...

هیچوقت بر اساس هوش نبوده ... در اصل براساسه تلاشیه که ادم میکنه 

و اگه بر اساس هوش بوده مشکل داشته اینطوری که فقط یه عده خاص میتونن با آموزش و درس خوندن به جایی برسن 😐 

خب اینکه ادم بتونه تو یه مدرسه بهتر درس بخونه خیلیم خوبه چون براش تلاش میکنه ...

ولی تیزهوشان داره فقط یه عده خاص رو جذب میکنه که هوش بالایی دارن ، و برای پایه های بالاتر که آزمون از کتب درسیشونم هست اصلا استاندارد نیست و کسی که تو مدرسه عادی درس خونده نمیتونه اونارو جواب بده 

دانشجو های ایرانی الان دارن تو روسیه پزشکی میخونن که از همه جوره از ایران سخت تره و قطعا دانشگاه های اونجا و سطح آموزششون خیلی خیلی از ایران بالاتره 

همین دانشجوها اگه میخاستن خودشونو با این نظام آموزشی حامی مافیا و بی عدالت وقف بدن تا به هدفشون برسن کمه کمش باید ۲ یا ۳ سال مشت کنکور میموندن ... 

اینو من نمیگم خودشون میگن 

حالا اون پزشکی بهتره که مدرسه عادی بوده ولی الان روسیه تحصیلی میکنه یا اون پزشکی که از شاهدو و غیر انتفاعی رفته تیزهوشان و در قیاس با دانش آموز قبلی خیلی بالاتره ؟ 

🤣🤣🤣توروخدا یه چیزی بگین که حقیقت باشه 

فردا بچها و خواهر برادر خودتون میخان با این نظام آموزشی درس بخونن