2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست
همین حرف نشانه موفق بودن این مدارسه یعنی اینکه علیرغم داشتن 5 درصد نخبه واقعی ، این مدارس تونستن عل ...

عریرم بیشتر مدارس برای  اینکه قبولی تیز هوشان زیاد بدن ودر واقع تبلیغ باشه برا مدرسشون 

بچه ها رو تحت فشار قرار می دن

بعدش درس ودانشگاه در مراحل بعدی هستند 

چه بسا دکتر ومهندسی که خیلی موفقه در کارش 

ولی نه زندگی کرده نه نحوه ی برخورد با هم نوعش زو می دونه

استارتر جان چرا شما هر جور دوست دارین برداشت می کنید  منظورم اینه درس  نباید وسیله ای برا ...

اتفاقا در حال حاضر درس بهترین روش کمکی برای تربیت بچه هاست

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من بهتره که مدارس تیزهوشان کاملا حذف بشه نه تنها تیزهوشان بلکه شاهد و غیر انتفاعی خاص هم باید حذف بشن این نظام آموزشی ایران داره حق تمام بچهارو پایمال میکنه هیچ کشوری تو دنیا نیست که نظام آموزشی استانداردی داشته باشه عدالت آموزشی و سطح آموزشی یکسانی نداشته باشه . به نظر اینکه آزمون تیزهوشان رو برداشتن یه قدم بزرگ و یه پیشرفت خیلی بزرگ تو نظام آموزشی بود البته آموزش بخاطر هوش خودش یه عیبه اما خب بهتر از اینه که خانواده ها به بچهاشون فشار بیارن و بیشتر از مافیای نظام آموزشی حمایت کنن

[QUOTE=57271091]صدا وسیما ومسئولان  من خودم ازبیست وسی شنیدم که باقاطعیت گفتندحذف شده[/QU 

سلام. لطفا انقدر حرف های بی معنی بی منبع نزنید خواهر من امسال قبول شده و رفته مدرسه اون وقت شما چطور میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

والا خواهرم داره میره و دوره اول هم است نمیدونم چرا الکی حرف هایی که صحت ندارن میزنید  چیزی که ازش اطمینان ندارید نزنید. باتشکر

سمپاد به تنهایی قرار نیست بچه ها رو از آسیب ها دور کنه  بلکه مسیر سمپاد بیشتر از خود سمپاد بچه ...

سلام من پسرم قبول شده الان داره المپیاد فیزیک میخونه خودشم میگه علاقه داشته به درس خوندن ما هم هیچ اجباریش نکردیم.ولی در کل حذف سمپاد خیلی به خانواده هایی مثل ما که پول غیر انتفاعی رو نمیتونن بدن ظلم میشه 

به نظر من بهتره که مدارس تیزهوشان کاملا حذف بشه نه تنها تیزهوشان بلکه شاهد و غیر انتفاعی خاص هم باید ...

سلام فکر کنم نسل کشی بعدی نسل کشی مریم میرزاخانی هاست با این رفتار پدر و مادر ها .بچه اگه خودش قبول شده باشه مه هیجی ولی اگه شما اصرار کردین قبول بشه الان افسردگی گرفته تقصیر نیزهوشانه؟؟

سلام فکر کنم نسل کشی بعدی نسل کشی مریم میرزاخانی هاست با این رفتار پدر و مادر ها .بچه اگه خودش قبول ...

تو هیچ کدوم از نظام آموزشی معتبر دنیا بچها رو بر اساس هوش از هم جدا نکردن ...

بلکه مافیایی مث آموزش و پرورش خود ما و والدین بی فکر به اونا کمک میکنن

در ضمن خانم میرزا خانی هوش و تلاش لازم رو برای رسیدن به این جایگاه داشتن اما همکلاسی های خانم میرزا خانی چی 

همه‌ی اونا همینطور بودن 

تعداد آسیب دیده ها از مدارس تیز هوشان ملیونیه و افراد موفق فقط یک نفر که شما و امثال شما فقط به این یک نفر اشاره میکنید 

سلام من پسرم قبول شده الان داره المپیاد فیزیک میخونه خودشم میگه علاقه داشته به درس خوندن ما هم هیچ ا ...

بله این درسته . 

اما اگه سمپاد حذف بشه مدارس غیر انتفاعی و شاهد هم باید حذف بشن که بچها هنه در عدالت و یک سطح آموزشی درس بخونن 

این نظام آموزشی کشور ما جز نابود کردن بچها کار دیگه ای انجام نمیده 

تو هیچ کدوم از نظام آموزشی معتبر دنیا بچها رو بر اساس هوش از هم جدا نکردن ... بلکه مافیایی مث آموزش ...

نه عزیزم اشتباه نکن کلی از نظام های آموزشی همچین کاریو میکنن حتی تو سوئد همون وسطای دبیرستان کلی از بچه ها با اموزش پرورششون میفهمن که باید درسو ول کنن.
تو انگلیس تو کانادا تو آمریکا و کلی کشورای دیگه همچین مدارسی هست

تو هیچ کدوم از نظام آموزشی معتبر دنیا بچها رو بر اساس هوش از هم جدا نکردن ... بلکه مافیایی مث آموزش ...

اتفاقا من یکی از استادامون داخل همون اتوبوسی بود که خانم میرزاخانی بودن.
ایشون الان یه استاد دانشگاه داخل ایرانن
در کل بدونید هر چه قدر آی کیو داشته باشید داخل ایران هیچ اتفاق خاصی براتون نمیفته

بله این درسته .  اما اگه سمپاد حذف بشه مدارس غیر انتفاعی و شاهد هم باید حذف بشن که بچها هنه در ...

خب الان این حرفتنون خیلی غیر منطقیه من خودم خونوادم خونواده متوسط از لحاظ مالی بودیم.یعنی رسما غیر انتفاعی بزور میتونستم برم بخاطر هزینه ها 

اون سالی که سمپاد قبول شدم تازه فهمیدم چقد درسایی که میخوندیم آسون بوده.همه استادا عالی و همه تحصیل کرده از دانشگاهای خوب دنیا بودن(لزوما ایران نه)

خب قطعا یه بچه ای که بزور همین مطالب آموزش پرورشو میفهمه نمیتونه اون درسارو کامل بفهمه

بله این درسته .  اما اگه سمپاد حذف بشه مدارس غیر انتفاعی و شاهد هم باید حذف بشن که بچها هنه در ...

کلا این حرفتون غلطه فکر میکنم در باره مدارس دنیا باید بیشتر تحقیق کنید اونجا بچه ها دارن میجنگن تا مدارس بالاتر بورسیه شون کنه قبول شن داخلش داخل ایرانم یه همچین شکلی دار

نه عزیزم اشتباه نکن کلی از نظام های آموزشی همچین کاریو میکنن حتی تو سوئد همون وسطای دبیرستان کلی از ...

ارههه پس بخاطر آموزش پرورش ضعیفشونه که اینقد پیشرفتن .... تو نظام آموزشی جز اولینها هستن و کل ثروت جهان تو این کشوراس 

اینورم یه مشت ادم که متاسفانه تعدادشون زیاده و مغزهای پوچی دارن بچه هارو زجر میدن