2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست
واقعا آزمونشون حذف شده؟! من که شنیده بودم دوباره برگشته سر جاش!

فقط دوره دوم برگشته ، دوره اول حذف شد

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر اینها راست می گفتند و واقعا دنبال حذف مافیا بودند ، نیازی به برداشت آزمون نبود . خیلی راحت می ت ...

وقتی چشم وهم چشمی باشه وخود ما خانواده ها بخوایم به زور بچه هامون رو به زور کلاس وتست وفشار نخبه کنیم مسلما کلاس های تست و برنامه های فوق العاده هم به وجود میاد اینجا دیگه تقصیر دولت نیست تقصیر خانواده ها هست

سمپاد به تنهایی قرار نیست بچه ها رو از آسیب ها دور کنه  بلکه مسیر سمپاد بیشتر از خود سمپاد بچه ...

بچه ای که با یک تیز هوشان نرفتن میخواد به سمت فضای مجازی بره اگر تیزهوشان هم باشه میره 

ربطی نداره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچهتیز هوش خودش بایدتیز هوش باشه نه به زور

خواهرزاده من بسیارباهوش هست به طوری که 7سالشون بود خواهرشون کلاس سوم بودن یک سری سوال علوم توییک ازمونی جواب دادن پدرشون گفتن تو ک اینهارو هنوز نخوندی چطور بلدی گفته بودن فاطمه که درس میخوند بلندبلند میخوند منم بازی میکردم تو ذهنم مونده

به شخصه بااین یه مورد موافقم! فشار خانواده ها و کلاس های ویژه و کتابهای متفرقه و هزینه های آنچنانی ...

فشار هر خانواده ای به بچه هاش به خود خانواده و شرایط فرزندش ربط داره نه به وزیر آموزش و پرورش !

اگه روزی طناب مفتی توزیع کردند ، همه مجبورن برن خودشون رو دار بزنن ؟

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
فشار هر خانواده ای به بچه هاش به خود خانواده و شرایط فرزندش ربط داره نه به وزیر آموزش و پرورش ! اگه ...

بله خیلی از خانواده ها به زور وادار میکنن بچهاشون 

وزیر می تونه بیاد تو تلویزیون و فرهنگ سازی کنه 

و مثلا بگه که درس خوندن در مدرسه تیزهوشان اگر چه یک کار خوبه اما الزاما یک فضیلت نیست و ... 

و یا بگه که بسیاری از انسانهای موفق و رتبه برتری های کنکور و ... از مدارس عادی بودند 

و ...

نه اینکه بیاد ریشه مدارس تیزهوشان رو بزنه ؟!

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
آقای وزیر می فرمایند که بچه ها با امتحان و .. دچار استرس و افسردگی و خودکشی و ... می شوند ؟!!!!! و ...

تو فامیل همسرم یه پسر عمو داشتن همش مدارس تیزهوشان درس میخوند همش سرش تو درس و کتاب و  در نهایت سال کنکورش خودکشی کرد مشکل خاصی هم مداشت تو خانواده هم همه جوره تامین بود شاید واقعا چندین مورد اینجور دیدن که الان این قضیه مطرح شده 

فشار هر خانواده ای به بچه هاش به خود خانواده و شرایط فرزندش ربط داره نه به وزیر آموزش و پرورش ! اگه ...

چه طور به وزیر ربط نداره؟ اگه امار خودکشی و افسردگی تو این مدارس بالا باشه قطعا به وزیر ربط داره چون شاید خانواده ها سر نااگاهی و چشم و هم چشمی دارن فشار  به بچشون وارد میکنن