2821
2789
عنوان

*** تیزهوشان ***

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 116 پست

متاسفانه حرف های پوپولیستی خریدار بیشتری داره و جامعه ما پره از این دست مسئولین !

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
وزیر می تونه بیاد تو تلویزیون و فرهنگ سازی کنه  و مثلا بگه که درس خوندن در مدرسه تیزهوشان اگر ...

به این راحتی وبایه حرف وزیر فرهنگ سازی نمی شه 

به نظرمن برداشتن آزمون سمپاد کمک بزرگی به آرامش وروح وروان بچه هامون کرد

من یزد هستم جایی که هرسال در کنکور بین همه استانها اول می شه ومدارس سمپادش جزءبهترین مدارس کشورهست

اما جالبه بدونید که میزان آرایش و تیپهای جلف بین دختران تیزهوشان نسبت به مدارس عادی بیشترهست بقیه مسائلش رو خبر ندارم

همین مسئله کلی من رو نگران کرده بودچون من مذهبی ام وبسیار علاقه مندم دخترم درفضای مسموم قرار نگیره وازبچگی ذهنش درگیر ظاهر وآرایش نشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه طور به وزیر ربط نداره؟ اگه امار خودکشی و افسردگی تو این مدارس بالا باشه قطعا به وزیر ربط داره چون ...

چون همه بچهاکه تیز هوشان میرن تیز هوش نیستن که 

سطح رقابت اونجابالاست 

وقتی میبینن نمی تونن رقابت کنن از نظر علمی باهاشون یکم گوشه گیر میشن بعضیهاشون هم که خودخواه و...

کلا سخت محیط تیز هوشان برای بچها

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

معلومه که عوام از نظر تعداد بیشتر از خواص هستند 

و اگر قرار باشه رای گیری کنند . حرف های عوام پسندانه رای بیشتری میاره !

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

من خودم تیزهوشان نبودم اما حز شاگردهای زرنگ بودم همیشه تحصیلم جز 3 نفر اول کلاس بودم کل عمرم تو کتابخونه و اتاق و .... سپری شد و جوونیم رفت پای درس خوندن الان به کجا رسیدم؟؟؟ 

یه مهندس با یه حقوق بخور نمیر که با اوضاع حامعه دور دکترا را خط کشیدم و به ارشد قانع شدم !!!!!

فقط حسرت اون روزا به دلم موند حتی الانم اگه روزی به خوشگذرونی بپردازم بدون خوندن کتاب اونم مربوط به رشتم نه کتاب دیگه  احساس گناه دارم چون این تو وجودم نهادینه شده!!!

برادر شوهرام اصلا اهل درس نبودن همش دانشگاه ازاد و با تقلب یه لیسانسی گرفتند اما مهارت گفتاری بالایی دارن همین باعث موفقیت تو کارشون شده درس به تنهایی کافی نیست

استارتر جان تیز هوش واقعی شاید کمتز از 5درصد باشد البته بیشترش،خر خون هستند تا تیز هوش، ونود پنج درصد نباید فدای اینا بشن

بعد الدین نبایدتمام  وظایف تربیتی خودشون رو به عهده اموزش،پرورش،بذارن

دوما تیز هوش واقعی نیاز به این همه تست.کتاب کمک درسی وکلاس اضافه نداره.هز جوزی هست مشخص،می،شه

بچه ها بازیچه والدین شدند زیر فشار چشم وهم چشمی والدین داغون میشن 

بعدش م باور کنید دو سه تا از فامیل های ما از تیز هوشان فارق التحصیل شدند الان تو دانشگاه ازاد ادامه می دن یعنی هر کی تیز هوشان خونده فک نکنین خیلی باهوشه و..

دخترم از کلاس دوم دارن  تو مدرسه تست کار می کنن باهاشون.هر هفته امتحان تستی.اخرش،که چی 

بعدش من با اطمینان می گم بهتون اصلا سطح ومیزان درس دوره اول تو ایده ودانشگاه بچه ها هیچ تتثیزی،نداره

معلومه که عوام از نظر تعداد بیشتر از خواص هستند  و اگر قرار باشه رای گیری کنند . حرف های عوام ...

حرف های عوام پسندانه وپوپولیستی همونه که بچه رو به زور تست وکلاس بفرستند تیزهوشان

اگر فرزند شما واقعا به معنی واقعی کلمه تیرهوش باشه خودش راهش روپیدا می کنه واین تیرهوشی درکنکور به کارش میاد وبهترین رتبه رو میاره و لزومی برای نگرانی نیست

استارتر جان تیز هوش واقعی شاید کمتز از 5درصد باشد البته بیشترش،خر خون هستند تا تیز هوش، ونود پنج درص ...

95 درصد باید فدای اینا بشن ؟؟؟؟!!!!!!!!

چرا ؟؟؟؟؟!!!!!!

خب شما اصلا بچت رو نذار درس بخونه چرا فداش می کنی ؟

-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری
95 درصد باید فدای اینا بشن ؟؟؟؟!!!!!!!! چرا ؟؟؟؟؟!!!!!! خب شما اصلا بچت رو نذار درس بخونه چرا فداش ...

تو دانشگاه ما بچه های مدارس عادی روزانه قبول شده بودن اما بچه های تیزهوشان اکثرشون شبانه بودن تک و توک روزانه بودن

من نمی گم ورداشتن ازمون ورودی مدارس خوبه یا بد، ولی این حجم از فشار و درس برای بچه ها درس نیس

نمونش دانش اموزای کره جنوبی 

از هشت صبح تا سه مدرسن، بعدش مطالعه ازاد دارن تا هفت شب بعدش تا یازده شب سر کلاسای مختلف بیرونن، میان خونه تا  دو شب بعضیا درس میخونن، ی فیلم تهیه کرده بودن، که بعضیا میگفتن فقط میخام بخابم یکی میگفت دوستم بخاطر استرس و فشار خود کشی کرده

یه جوری نشه کخ از این ور بود بیفتیم بچه ها به وقت ازادد و بازی بیشتر از درس احتیاج دارن

من مدرسم دولتی بود اما بازم معلما سخت گیری داشتن، جوری که وقت نفس کشیدن نداشتم، پیش دانشگاهی دیگخ از درس زده شدم، اون سال کنمور ندادم یه سال استراحت کردم امسال میخام بدم

She is everything I ever wanted.... 
95 درصد باید فدای اینا بشن ؟؟؟؟!!!!!!!! چرا ؟؟؟؟؟!!!!!! خب شما اصلا بچت رو نذار درس بخونه چرا فداش ...

نمی شه 

خواه ناخواه حس رقابت وچشم وهم چشمی پدید میاد

۹۵ درصد جامعه روح وروانشون مهم نیست؟

اون ۵ در صد مطمئن باشید اگر واقعا نخبه باشند به کمال رشد خودشون می رسند بدون نیاز به تست و مدارس خاص

همسایه ما از زمانی که یادم نوه ایشون تو مدرسهای درس میخوند که از نظر سطح علمی و.. عالیبوده سالی 30 میلیون هزینه مدرسه ورفت امد و.. بود 

یک ملیون دادن برای انتخابرشتهاش 

اخر هم کامپیوتر قبول شده اسم دانشگاهش هم نگفتن 

من گفتم کمتر ازمهندسی برق شریف قبول نمیشه اینهمه زحمتش کشیدن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود