اقایی ب جهت اشنایی سمت من اومده و قصد هیچکدوممون ازدواج نیست ، اما خب برای حلال بودن رابطه این فکر ب سرم افتاد فقط در حد فکره اصلا شرایط ازدواج ندارم اون اقا هم مجرده کسی توی زندگیش نیست به نظرتون این فکرا رو بریزم دور و بهش نه بگم؟؟؟ چون در غیر این صورت اصلا دلم نمیخواد ی رابطه نا مشروع رو شروع کنم لطفا بدون تعصب خودتون رو بزارید جای من و جواب بدین ولی اگه مادرم بفهمه خیلی عصبی میشه ، از طرفی هر خاستگاری برای میاد رو تو سه ثانیه رد میکنه همش میگه زوده برات منم ازدواج سنتی دوست ندارم چون اطرافیانم ک ازدواج سنتی داشتن زندگیشون تباه شده تباه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اگه رابطه رو بد میدونی تو رابطه نرو یا جدیدش کن و صرفا هر ازدواج سنتی یا هر دوستی خوب و عالی نیست
مگه داری راجب ربات حرف میزنی ک راحت میگی تو رابطه نرو ، تا الانم ک تو رابطه نرفتم ب شدتتت خویشتن داری کردم ازین بیشتر ک نمیشه، باید توی رابطه برم ، توی حلال و حرومش موندم
مگه نمیگن صیغه دختر باکره با اذن پدره ،خب اگه دزدکی باشه کی این صیغه رو برات میخونه ؟بعدم شما که حلال و حروم میفهمی حتما میدونید بدون اجازه پدر، صیغتون درست نیست و همون حروم میشه