2777
2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست
ولله من همسن ایشون بودم بخاطر توپ سر پسر همسایمون و شکستم با سنگ،اصلا عقلم نمی‌رسید فشار امیال طبیعی ...

فشار امیال یعنی دلش میخواد دوست داشته بشه دوست داسته باشه کسیو اغوش بگیره یا اصلاا فقط دستشو بگیره  این نیاز عاطفیه 

دررابطه با نیاز جنسیم ک میگم طبیعیه همه دارن اما بنظر من حتی توو رابطه با پسرا هم نباید اینو برطرف کرد 

چون فرهنگ ما ایرانیا خوشبختاته یا متاسفانه خیلیی ضعیفه 

اما در هرصورت صیغه با پسری اونم بدون اطلاع خانواده اصلاا درست نیست

ولله من همسن ایشون بودم بخاطر توپ سر پسر همسایمون و شکستم با سنگ،اصلا عقلم نمی‌رسید فشار امیال طبیعی ...

من کاری به امیال طبیعیش ندارم،

اینکه کلاه شرعی میخواد بزاره برام عجیبه،وبهش میگه آشنایی

بخدا معنی کلماتم عوض کردن،اینطوریه که خانواده ها به هیچی اطمینان ندارن،والا منم خانوادم شرطشون اتمام درسم بود برای ازدواج،۲سال باهمسرم که همکلاسیمم بود،اشنایی داشتیم،خانواده ها میدونستن،یکبارم اسم صیغه نیومد وسط،چون اسمش روش بود،آشناییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیبت؟تهمت؟خاله زنک بازی،...عجب،کلا تو مفهوم هیچی نمدونیبی خیال،دیگه۸۵ که بفکر صیغس،چیزی نمیشه گفت،بر ...

خودت گفتی دنبال توجیه برایوانجام کارشه مگه میخوام چیکار کنممم اخه؟ 😂😂😂من ک نگفتم همه شرایطگ فراهمه من فقط احساس کردم این قضیه میتونه کمکم کنه همین ، برای کدوم کار دنبال توجیهم

من کاری به امیال طبیعیش ندارم،اینکه کلاه شرعی میخواد بزاره برام عجیبه،وبهش میگه آشناییبخدا معنی کلما ...

من ۴ سال دوست پسر داشتم بشددت عاشقش بودم 

اما یکبارم اجازه پیش روی بهش ندادم اونم بخاطر روحیه من و رفتار من نخواست 

دوران اشناییمون بود 

صیغه نبودیم اما حدوحدودم رعایت میکردیم

ک الان ک جدا شدیم خداروشکر میکنم اجازه ندادم بهش 

وگرنه ناابود میشدم

ن عزیزم من ۱۹ سالمه

مادرت حق داره عزیزم هنوز خیلی زوده به این چیزا فکر کنی.خودمو گذاشتم جان واقعا نظرم همین بود.حیف میشی گلم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خودت گفتی دنبال توجیه برایوانجام کارشه مگه میخوام چیکار کنممم اخه؟ 😂😂😂من ک نگفتم همه شرایطگ فراهم ...

حالا کار،چرا کار خاک برسری برداشت کردی،؟منظورم از کار،همون صیغت بود

من کاری به امیال طبیعیش ندارم،اینکه کلاه شرعی میخواد بزاره برام عجیبه،وبهش میگه آشناییبخدا معنی کلما ...

زمان شما همه چیز خوب بوده، همه ادم حسابی بودن، من الان با فلان پسر ارتباط فیزیکی در حد دست دادن و .... 

ارتباطات فیزیکی عاشقانه غیر جن.سی نداشته باشم راحت خط خورده میشم ، بخدا دوره زمونه تغییر کرده، تو ی پسر نجیب ب من نشون بده ک بعد دو سال دوستی بدون بوسیدن و اغوش گرفتن متعهد باشه مگه من دیوانم ک ب اون پسر بگم ن؟ 

زمان شما همه چیز خوب بوده، همه ادم حسابی بودن، من الان با فلان پسر ارتباط فیزیکی در حد دست دادن و .. ...

نه اینطوریم نیست که داری میگی،من تو جامعم،خوب وبد هست،بستگی داره خودت کدوم انتخاب کنی،اگه قراره طرفت برای رابطه جنسی خط بزنت،بزار بزنه،با توجه به حرف شما الان همه دختر پسرا رابطه جنسی دارن قبل ازدواج،...

نه اینطور نیست

اگه منظورت تنها دست دادنه،عیب نداره،بهترز صیغس

زمان شما همه چیز خوب بوده، همه ادم حسابی بودن، من الان با فلان پسر ارتباط فیزیکی در حد دست دادن و .. ...

عزیزم من با همین آدم نامزد کردم دو سال و نیم هم دوست بودیم.۳۰سالمه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نه اینطوریم نیست که داری میگی،من تو جامعم،خوب وبد هست،بستگی داره خودت کدوم انتخاب کنی،اگه قراره طرفت ...

راااابطه جنسی ک ن، اونو میتونم هندل کنم مشکلی نیست ، ولی من میگم حوی دلم نمیخواد اون دست دادن و روبوسی کردنم  هم غیر شرعی باشه، چون بعدا ک نماز میخونم یا واجبات دینیمو انجام میدم از خودم بدگ میاد ک با اون پسر ارتباط فیزیک داشتم