اقایی ب جهت اشنایی سمت من اومده و قصد هیچکدوممون ازدواج نیست ، اما خب برای حلال بودن رابطه این فکر ب سرم افتاد فقط در حد فکره اصلا شرایط ازدواج ندارم اون اقا هم مجرده کسی توی زندگیش نیست به نظرتون این فکرا رو بریزم دور و بهش نه بگم؟؟؟ چون در غیر این صورت اصلا دلم نمیخواد ی رابطه نا مشروع رو شروع کنم لطفا بدون تعصب خودتون رو بزارید جای من و جواب بدین ولی اگه مادرم بفهمه خیلی عصبی میشه ، از طرفی هر خاستگاری برای میاد رو تو سه ثانیه رد میکنه همش میگه زوده برات منم ازدواج سنتی دوست ندارم چون اطرافیانم ک ازدواج سنتی داشتن زندگیشون تباه شده تباه
والا منم۳۱سالمه،۹۴هم عقد کردم،چیز عجیبی نبود،واونقدری هم نگدشته
من تازه نامزد کردم.نسل جدید خیلی عجله دارن
گلی میشه بیای تاپیک یکی به آخرم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اره.قصدمون ازدواج بود.هر دو به بلوغ فکری رسیده بودیم میدونستم از رابطه چی میخوایم تمرکزمون رو شناخت بود
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
البته تو خیلی خوش اخلاقی واقعا من اگه جاش بودم دوسالو نیم ک هیچ یه ماهه عقدت کرده بودم 🙂🎀😂
واقعا؟لطف داری گلم سرخ شدم🙈🙈🥹