2777
2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست
هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی عزیزم ، درستو بخون برات زوده

احتمالا بازیش گرفته تاپیک فیکه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای چی اومده سمتت برای کسب تجربه و... برای چی دقیقن اصلا هدفت از اشناشدن با ی مرد چیه تهش همه دخ ...

کسب تجربه رو خوب گفتی🤣🤣طرف لاشیه مخ یه بچه رو زده میخواد همه سنین رو تجربه کنه

نمیدونم واقعا دولدم

یک دل شد و به حرف مادرت گوش بده، مطمئن باش ایشون صلاحت رو میخواد، در ضمن سنت هم کمه، و خیلی زوده که بخوای به ازدواج موقت حتی فکر کنی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دختر۱۹سالہ😳صبور باش مورد خوب ان شاالله پیش میاد حلال و دائم.. موقت براے شناخت قبل ازدواج دائم و راحتے دختروپسر در ڪارهاے قبل عقده زیرنظر بزرگترها، مگہ سن بالا وبیوه اے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ن عزیزم من ۱۹ سالمه

واقعا برا ازدواجت زوده

کاری به سنت ندارم کار به تاپیکت دارم که چقدر ساده ای

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چون الان هرکی میخواد هر غلطی میخواد میکنه بعدش میگن نههه ماه گناه نکردیم صیغه بودیم اسم صیغه رو بد ک ...

من کامل تحقیق کردم راجب این قضیه ، در واقع زن در حین صیغه حق گعاشرت با هیچ مرد دیگه ای رو نداره. و خب توی دوستی این قضیه متفاوته تو تعهدی توی اون تایم نداری، از طرفی توی دوستی مرد میتونه راحت هرکاری میخواد باهات بکنه و گثل ی دستمال بندازدت اون ور ولی تو ازدواج موقت مسئوله نسبت تو 

واقعا برا ازدواجت زودهکاری به سنت ندارم کار به تاپیکت دارم که چقدر ساده ای

بیا بعد میگن ازدواج کن بخدا من حتی از تظر عقلی هم در حال حاضر صلاحیت زندگی مشترکو ندارم بعد یسریا اوندن میگن طنوع طلبی 🫤😂

ن ، در واقع احساس میکنم برای ازدواج داعم خیلی نپخته ام هیچییی بلد نیستممم هیچیییییی ،ینی مطمعنم اگه ...

خوب هدفت از صیغه شدن چیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من کامل تحقیق کردم راجب این قضیه ، در واقع زن در حین صیغه حق گعاشرت با هیچ مرد دیگه ای رو نداره. و خ ...

ببخشید اسی ولی خیلی ساده ای ها 

اگه این طور که تو میگی پس الان زوج هایی که عقد دائمی هم کردن به هم خیانت نمیکردن 

ولی الان امار خیانت مردای متاهل خیلی رفته بالا 

اینا که به زنشون خیانت میکنن تو چطور انتطار داری با یه صیغه بهت پایبند باشه درحالی هم که گفتی قصد هیچکدومتون ازدواج نیست 

دختر۱۹سالہ😳صبور باش مورد خوب ان شاالله پیش میاد حلال و دائم.. موقت براے شناخت قبل ازدواج دائم و راح ...

ب گناه میوفتم ، از خودم بدم میاد که ب خاطر امیال طبیعیم نمیتونم شخصیت قوی ای داشته باشم

من کامل تحقیق کردم راجب این قضیه ، در واقع زن در حین صیغه حق گعاشرت با هیچ مرد دیگه ای رو نداره. و خ ...

تحقیقتو از منبع زرد انجام دادی،وخواسی اون چیزی که خودت میخوای تایید کنه،وگرنه هر ادم عاقلی میدونه کارت اشتباهه،حالام که خیلی گیر دادی به صیغه،بدون اذن مشروعیت تداره،وفرقی با همون دوستی نداره وهر بلایی هم سرت بیاد هیچ تعهدی نداره ورابطتون غیر شرعی بوده

کسب تجربه رو خوب گفتی🤣🤣طرف لاشیه مخ یه بچه رو زده میخواد همه سنین رو تجربه کنه

والا دیگه اگ دوست باشه با طرف باز طرف نهایت دستشو بگیره ببوسش ولی صیغه کنه طرف میگه عه من که محرم کردم باهات کارای دیگه رو ام ازش میخاد دیگه بعد کافیه بگی نه ولت میکنه دیگه ولی به دوس پسرت بگی نه احتمال زیاد ولت نمیکنه چون میگه دختره درستیه که رابطه نمیخاد قبل ازدواج .بدون لمس کردن طرف هم میتونی طرف رو بشناسی دیگه حتما باید به خودت حقارت بدی اول