2777
2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 82 پست
ن عزیزم من ۱۹ سالمه

بدون اجازه پدر صیغه نمیکنن

صیغه چ معنی داره 

کسی ک بخواد رسمی و قانونی میاد جلو

حق با مادرته سنت واقعا کمه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای چی اومده سمتت برای کسب تجربه و... برای چی دقیقن اصلا هدفت از اشناشدن با ی مرد چیه تهش همه دخترا اگ با کسی هستن به فکر رابطه پایدار و ازدواج هستن دیگه نه این که وقت گذرونی و خوش گذرونی 

ن عزیزم من ۱۹ سالمه

مخفیانه، بدون اگاهی خانواده که بشدت افتضاحه، در صورت اطلاع خانواده هم افتضاحه کلا عقد موقت خوب نیست، بدون این هم میشه اشنا شد

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

عشق ابدی نمیبینی؟

نه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

ازدپاج سنتی داشتم خوب بوده ولی شماکلاازدواج نمیخوای نه اینکه ازدواج سنتی نخوایمیخوای یجورروابط آزادب ...

ن ، در واقع احساس میکنم برای ازدواج داعم خیلی نپخته ام هیچییی بلد نیستممم هیچیییییی ،ینی مطمعنم اگه برم تو خونه زندگی ینفر خونش خراب میشه چون واقعا نیاز ب تجربه دارم و دوست دارم تو سن ۲۵ سالگی ب ازدواج داعم فکر کنم لظفا قضاوت نکنین عزیز

یکی از فلسفه های  ازدواج موقت اینه فامیل آشنا همسایه بدونن این دو نفر زن و شوهر هستند  فردا حرف و حدیثی نباشه اگر قراره صیغه کنی و پنهان کنی  چه اهمیتی داره 

این نیز بگذرد .....
میشه علتشو بدونم

چون الان هرکی میخواد هر غلطی میخواد میکنه بعدش میگن نههه ماه گناه نکردیم صیغه بودیم 

اسم صیغه رو بد کردن الکی دو ایه میخونن و تا هر وقتم خودشون عشقشون بکشه میگن ما محرمیم