اقایی ب جهت اشنایی سمت من اومده و قصد هیچکدوممون ازدواج نیست ، اما خب برای حلال بودن رابطه این فکر ب سرم افتاد فقط در حد فکره اصلا شرایط ازدواج ندارم اون اقا هم مجرده کسی توی زندگیش نیست به نظرتون این فکرا رو بریزم دور و بهش نه بگم؟؟؟ چون در غیر این صورت اصلا دلم نمیخواد ی رابطه نا مشروع رو شروع کنم لطفا بدون تعصب خودتون رو بزارید جای من و جواب بدین ولی اگه مادرم بفهمه خیلی عصبی میشه ، از طرفی هر خاستگاری برای میاد رو تو سه ثانیه رد میکنه همش میگه زوده برات منم ازدواج سنتی دوست ندارم چون اطرافیانم ک ازدواج سنتی داشتن زندگیشون تباه شده تباه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب برای چی اومده سمتت برای کسب تجربه و... برای چی دقیقن اصلا هدفت از اشناشدن با ی مرد چیه تهش همه دخترا اگ با کسی هستن به فکر رابطه پایدار و ازدواج هستن دیگه نه این که وقت گذرونی و خوش گذرونی
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
ازدپاج سنتی داشتم خوب بوده ولی شماکلاازدواج نمیخوای نه اینکه ازدواج سنتی نخوایمیخوای یجورروابط آزادب ...
ن ، در واقع احساس میکنم برای ازدواج داعم خیلی نپخته ام هیچییی بلد نیستممم هیچیییییی ،ینی مطمعنم اگه برم تو خونه زندگی ینفر خونش خراب میشه چون واقعا نیاز ب تجربه دارم و دوست دارم تو سن ۲۵ سالگی ب ازدواج داعم فکر کنم لظفا قضاوت نکنین عزیز
یکی از فلسفه های ازدواج موقت اینه فامیل آشنا همسایه بدونن این دو نفر زن و شوهر هستند فردا حرف و حدیثی نباشه اگر قراره صیغه کنی و پنهان کنی چه اهمیتی داره