اقایی ب جهت اشنایی سمت من اومده و قصد هیچکدوممون ازدواج نیست ، اما خب برای حلال بودن رابطه این فکر ب سرم افتاد فقط در حد فکره اصلا شرایط ازدواج ندارم اون اقا هم مجرده کسی توی زندگیش نیست به نظرتون این فکرا رو بریزم دور و بهش نه بگم؟؟؟ چون در غیر این صورت اصلا دلم نمیخواد ی رابطه نا مشروع رو شروع کنم لطفا بدون تعصب خودتون رو بزارید جای من و جواب بدین ولی اگه مادرم بفهمه خیلی عصبی میشه ، از طرفی هر خاستگاری برای میاد رو تو سه ثانیه رد میکنه همش میگه زوده برات منم ازدواج سنتی دوست ندارم چون اطرافیانم ک ازدواج سنتی داشتن زندگیشون تباه شده تباه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
خب برای چی اومده سمتت برای کسب تجربه و... برای چی دقیقن اصلا هدفت از اشناشدن با ی مرد چیه تهش همه دخترا اگ با کسی هستن به فکر رابطه پایدار و ازدواج هستن دیگه نه این که وقت گذرونی و خوش گذرونی
مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
ازدپاج سنتی داشتم خوب بوده ولی شماکلاازدواج نمیخوای نه اینکه ازدواج سنتی نخوایمیخوای یجورروابط آزادب ...
ن ، در واقع احساس میکنم برای ازدواج داعم خیلی نپخته ام هیچییی بلد نیستممم هیچیییییی ،ینی مطمعنم اگه برم تو خونه زندگی ینفر خونش خراب میشه چون واقعا نیاز ب تجربه دارم و دوست دارم تو سن ۲۵ سالگی ب ازدواج داعم فکر کنم لظفا قضاوت نکنین عزیز
یکی از فلسفه های ازدواج موقت اینه فامیل آشنا همسایه بدونن این دو نفر زن و شوهر هستند فردا حرف و حدیثی نباشه اگر قراره صیغه کنی و پنهان کنی چه اهمیتی داره