2777
2789
عنوان

عقد موقت

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 82 پست
صیغه هم فقط برا کارا خاک بر سری میکنن که تو میگی نه پس اگه فقط به دست گرفتنه بزار گناهش گردنتون باشه

سختمه خیلی سختمه ادمی ک بهم تعهدی نداره حتی دستمو بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیقتو از منبع زرد انجام دادی،وخواسی اون چیزی که خودت میخوای تایید کنه،وگرنه هر ادم عاقلی میدونه کا ...

آفرین دقیقا 

فردا پس فردا مرده میگه تو زنمی همون جوری که میگی من در قبالت مسئولم پس توهم باید منو تمکین کنی 

بعدشم محلت صیغه تموم میشه حالا تو بیا ثابت کن با این بودی 

اگه رابطه رو بد می‌دونی تو رابطه نرو یا جدیدش کن و صرفا هر ازدواج سنتی یا هر دوستی خوب و عالی نیست

مگه داری راجب ربات حرف میزنی ک راحت میگی تو رابطه نرو ، تا الانم ک تو رابطه نرفتم ب شدتتت خویشتن داری کردم ازین بیشتر ک نمیشه، باید توی رابطه برم ، توی حلال و حرومش موندم 

قشنگ مشخصه،فقط به دنبال توجیه برای کارشقصد ازدواج نداره نیخواد صیغه بشه برای اشنایی😑😑😑

باشه من ب دنبال توجیه ، تو چرا دنبال غیبت و تهمت و خاله زنک بازی هستی 

سختمه خیلی سختمه ادمی ک بهم تعهدی نداره حتی دستمو بگیره

بنظرم در این موضوع گناه کنی خیلی بهتره تا ریسک صیغه رو قبول کنی 

چون همینطوری که میگی اگه صیغه شیم دیگه در رابطه باهام مسئوله اونم بر میگرده میگه زنمی وظیفته تمکینم کنی 

بعدشم بدبخت میشی حالا بیا ثابت کن کار این بوده 

قشنگ مشخصه،فقط به دنبال توجیه برای کارشقصد ازدواج نداره نیخواد صیغه بشه برای اشنایی😑😑😑

ولله من همسن ایشون بودم بخاطر توپ سر پسر همسایمون و شکستم با سنگ،اصلا عقلم نمی‌رسید فشار امیال طبیعی چیه

باشه من ب دنبال توجیه ، تو چرا دنبال غیبت و تهمت و خاله زنک بازی هستی

غیبت؟تهمت؟خاله زنک بازی،...

عجب،

کلا تو مفهوم هیچی نمدونی

بی خیال،دیگه۸۵ که بفکر صیغس،چیزی نمیشه گفت،برو خوش باش،بازم میگم اگه واقعا بفکر حلال وحرومی،اون صیعتم باطله،پس الکی توجیه نکن وخودتو گول نزن

چون الان هرکی میخواد هر غلطی میخواد میکنه بعدش میگن نههه ماه گناه نکردیم صیغه بودیم اسم صیغه رو بد ک ...

اگه صیغه این نیست پس چیه؟ اسمشو بد کردن؟؟؟ خب صیغه و ازدواج موقت همینه دیگه 

مگه نمیگن صیغه دختر باکره با اذن پدره ،خب اگه دزدکی باشه کی این صیغه رو برات میخونه ؟بعدم شما که حلال و حروم میفهمی حتما میدونید بدون اجازه پدر، صیغتون درست نیست و همون حروم میشه