اقایی ب جهت اشنایی سمت من اومده و قصد هیچکدوممون ازدواج نیست ، اما خب برای حلال بودن رابطه این فکر ب سرم افتاد فقط در حد فکره اصلا شرایط ازدواج ندارم اون اقا هم مجرده کسی توی زندگیش نیست به نظرتون این فکرا رو بریزم دور و بهش نه بگم؟؟؟ چون در غیر این صورت اصلا دلم نمیخواد ی رابطه نا مشروع رو شروع کنم لطفا بدون تعصب خودتون رو بزارید جای من و جواب بدین ولی اگه مادرم بفهمه خیلی عصبی میشه ، از طرفی هر خاستگاری برای میاد رو تو سه ثانیه رد میکنه همش میگه زوده برات منم ازدواج سنتی دوست ندارم چون اطرافیانم ک ازدواج سنتی داشتن زندگیشون تباه شده تباه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه رابطه رو بد میدونی تو رابطه نرو یا جدیدش کن و صرفا هر ازدواج سنتی یا هر دوستی خوب و عالی نیست
مگه داری راجب ربات حرف میزنی ک راحت میگی تو رابطه نرو ، تا الانم ک تو رابطه نرفتم ب شدتتت خویشتن داری کردم ازین بیشتر ک نمیشه، باید توی رابطه برم ، توی حلال و حرومش موندم
مگه نمیگن صیغه دختر باکره با اذن پدره ،خب اگه دزدکی باشه کی این صیغه رو برات میخونه ؟بعدم شما که حلال و حروم میفهمی حتما میدونید بدون اجازه پدر، صیغتون درست نیست و همون حروم میشه