2777
2789

من مجردم و معتقدم دختر باید ۲۵ به بالا ازدواج کنه چون به پختگی عقلانی میرسه و موقعیت های خوبی برای ازدواج دست پیدا میکنه 

اما الان تو ۲۲ سالگی موهام سفید شده 

یعنی تا ۳۰ سالگی چیزی از زیبایی و جوونی میمونه ؟

ما

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موی سفید زیباست 

توی سی سالگی تازه وارد دوره جذاب شدن میشی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من امروز گفتم ای کاش ۱۳ سالگی ازدواج میکردم 

ولی تو ۲۲ سالگی ازدواج کردم 

نه اینکه بگم ازدواج خیلی موفقی داشتم 

پختگی که بعد از ازدواج پیش میاد هیچ وقت تو مجردی و خونه پدری نیست 

شوهرمم معلمه و خیلی سختی  کشیدم 

اما کاش ۱۳ سالگی ازدواج میکردم 

موی سفید واسه به دختر مجرد جذاب نیست همه حرف در میارن که داریی پیر میشی اما یکی پیدا نشد بگیرتت 🥲

همه دور از شما غلط میکنن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

همش به خودت مربوطه عزیزم من دارم۳۱سالشه میشم و خداروشکر هنوزم خواستگار دارم اونم نه یدونه!

اول اینکه ظاهرم قشنگه ایرانیا هم براشون این مهمه دوم اینکه تو جامعه هستم دیده میشم

۲۴سالم بود عاشق شدم به عشقم نرسیدم فکرکردم ته دنیاست

الان میگم خیلی خوب شد نرفتم...

سن الانمو خیلی دوست دارم عاقل و پخته شدم بنظرم امسال یا سال دیگه برام خوبه😁

بازم همش بستگی به خودت و خانواده و طرز فکر و شهری که هستی داره. اما تعداد پشیمونی ازدواج تو سنین پایین خیلی زیاده

دوستان من ۹۰درصدشون سن کم رفتن طلاق گرفتن

❤️