2777
2789

نه تو حساس نیستی

کسانی که هم حق رو مادر شوهرت میدن هم درک نمیگنم خودشون بودن حالا از تو بدتر بودن

ببین اگه فقط یه بار بگن برامون بیار پولشو میدیم ولی ندن خب اشکال نداره

ولی این مورد بارها تکرار بشه و نه تنها از طرف مادر شوهر از بقیه هم باشه اصلا طبیعی نیست پولشم کم نیست والا دوتا حوله دست ساده الان ۸۰۰میشه سالی چند بار اینا خورد خورد ببرن روی هم سالی ۵_۶تومن هم رد میکنه

جدا از هزینه هم باز کارشون بده چرا باید هی سواستفاده کنن؟مثلا الان یکیشون خواربار فروش باشه شما باید هر روز از خوراکی ببری بگی مگه خوراکی چنده پول ندی

شما هم تلافی کن به مادرشوهرت بگو فلان چیز رو برات بخره پولشو نده و....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوال شما خودت پسر داری ؟ یا دختر وقتی بچه ات بزرگ شد و مغازه زد یا هم چیزی دلت نمیخواد یه چیزی از ...

تعارف!؟؟؟

من هرگز دلم نمیاد با کلک و نقشه از بچم بکنم

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

اسی جان حرص خوردن واسه همون بچه برات بس باشه خودتو اذیت نکن شوهر من صفر تا صد ماهی کم کم ۴۰ ملیون خ ...

الان بحث رفتار مادرش

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

کاملا و صد در صد حق با شماست !!!!!رابطه ات با همسرت رفیقانه و همدلانه باشه ، ایشونم حق رو به شما مید ...

چطوری مثلاً

به نظرم حق داری خانمی .اتفاقا دوست منم یه مشکلی با مغازه و مشتری شوهرش پیدا کرده از من راهنمایی میخو ...

دوست داشتی بگو چ مشکلی

به نظرم حق داری خانمی .اتفاقا دوست منم یه مشکلی با مغازه و مشتری شوهرش پیدا کرده از من راهنمایی میخو ...

چکار کنم بنظرتون

یا حساس نشو یا یبار به شوخی بگو حالا ما که نمیگیریم شماهم ک نمیدین پولشو قابل نداره باشه حداقل حرفتو ...

گفتم فایده نداره

عزیزم شما داری اونو زرنگ بازی تفسیر میکنی ولی شاید روش نمیشه رک بگه پسرم دو تا حوله بیار الکی میگه پ ...

عزیزم سالی چند بار میگیره

وای چ رو مخن ... نه حساس نیستی من درکت میکنم چون مادرشوهر منم خیلی شبیه همینه رفتارش ... بحث پولش نی ...

چکار کنم بنظرتون

دوست داشتی بگو چ مشکلی

چند ساله ازدواج کردن. همسرش مغازه داره . دیروز یکی از مشتریای خانمش بهش زنگ زده دستبندشو گم کرده میخواد ببینه تو مغازه اونا افتاده یا نه .وقتی گفته چی خریده بوده و ادرس خودشو داده همسرش خیلی قاطع بهش گفته شما که اومدی فقط یه انگشتر دستت بود دستبند نداشتی . حالا دوستم بدجوری رفته رو مخش به شوهرش گفته تو چقدر باید به یه زن توجه کرده باشی که دقیق یادته تو دستش انگشتر بوده و دستبند نبوده این درحالی هست که اگر همون انگشتر دست من بود متوجه نمیشدی. دوستم میگه موقع جنگ من کل تابلوهای خونمونو برداشتم به خاطر خطر بعد اومد خونه ازش پرسیدیم خونه چه تغییری کرده اصلا متوجه نشد اما چجوری انگشتر دست یه خانم رو دقیق دقت کرده؟ با اطمینان بعد چند ساعت یادش بود؟دوستم میگه این علامت یه زنگ خطره حالش خیلی بده . فکر میکنه همیشه همینجوری بوده و دوستم خیلی دقت نکرده وتازه متوجه شده. شایدم جدیدا اینجوری شده . از من پرسید نظرمو من نمیدونم گفتم از خانمای اینجا بپرسم به نظر شما مرده هیزه؟
البته خود مرده میگه من همینجوری دیدم و یادم مونده چون انگشترش بزرگ بوده ولی دوستم میگه الکی میگه این نشونه علامته که هیزه وگرنه چرا باید انکشتر یه خانم تو ذهن یه مرد بمونه. حتما به چیزای دیگه هم همینجوری نگاه میکنه و هیزه.

حق داری ولی داری زیادی واکنش نشون میدی فرقی به حال مادر شوهرت که نداره فقط تویی داری حرص میخوریبار ب ...

گفت پرو پرو گفت چ پولی تو مگه برای من نیاوردی

برای مادرش عیبی نداره چیزی بده ولی بقیه رو باید جواب بدین هردوتون و البته که مشکل از شوهرت جواب نمید ...

مادرش از همه بدتر رو عصابمه

وقتی اینجوری میگه بگین که ؛ البته که میدونین ما ازتون پول حوله نمیگیریم ! همونجوری که تا الان نگرفتی ...

چرا اونوقت عزیزم 🤔

ک پروتر بشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز