2777
2789

بخدا تو همش با این کارات زندگیت خراب میکنی چقد سخت میگیری با عشق کن با شوهرت و بچههات و زندگیت

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده

فکرکنم چون بارداره ناراحته ناشکری میکنه

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

آنقدر منفی نباش دیدگاهت به زندگیتو عوض کن مشکلات الان برای همه مردم هست اگه به خودمون همون یه ذره امید و انگیزه ندیم که کلاهمون پس معرکست...

بجای حل کردن چالشهامون خودمونو حذف نکنیم

کلمات انرژی دارند از زیباییها امیدها و مثبت بنویس اکثر تاپیکاتونن بار منفی داره و همینا برمیگردن به روح و روان خودت

زندگی رو نه اول خودتو دوست داشته باش رفیق