2777
2789

بخدا تو همش با این کارات زندگیت خراب میکنی چقد سخت میگیری با عشق کن با شوهرت و بچههات و زندگیت

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا چیشده

فکرکنم چون بارداره ناراحته ناشکری میکنه

مظلوم ترین آدما اونایی هستن که عصبانیتشونو نشون میدن داد میزنن عصبی میشن فحش میدن اما هیچی تو دلشون نیست و همه فکر میکنن اینا دیوونهان اینا دل ندارن اینا مغز ندارن و هرجور دوست داشته باشن باهاشون رفتار میشه... میشه برای نیتی که تو دلمه صلوات بفرستی ان شاء الله هزار برابرش خوبی برای خودت باشه. 🤍 پاینده باد ايران🇮🇷 1405/2/4 این روزا اصلا حالم خوب نیست کلافم حس تنهایی میکنم انتظار میکشم و..1404/2/8 حس تاریکی مطلق زندگیم رو گرفته... حس پوچی حس نابودی حس کافی نبودن.. این من دختر قوی نبودم چه بر سر من شد که اینگونه شدم؟1404/2/10 دیروز تولد امام رضا بود امام رضا جانم به جان جوادت قسمت دادم منو میشه به حاجتم برسونی سال بعد بیایم حرم نذرمو بدم 😭.....

آنقدر منفی نباش دیدگاهت به زندگیتو عوض کن مشکلات الان برای همه مردم هست اگه به خودمون همون یه ذره امید و انگیزه ندیم که کلاهمون پس معرکست...

بجای حل کردن چالشهامون خودمونو حذف نکنیم

کلمات انرژی دارند از زیباییها امیدها و مثبت بنویس اکثر تاپیکاتونن بار منفی داره و همینا برمیگردن به روح و روان خودت

زندگی رو نه اول خودتو دوست داشته باش رفیق

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز