2777
2789
عنوان

امشب دلم از شوهرم شکست گریه کردم

355 بازدید | 20 پست

چند شب پیش عصر رفتم عابر پول بریزم دیدم هیچ چیز بانکی جواب نمیده بعد نصفه شب شد باید برای کسی پول میریختم رفتم شوهرمو بیدار‌کردم شاید اون بتونه بریزه انقد گیج خواب بود به زور بیدار شد بعدم دیدم مبلغ منو تو حساباش نداره دیگه زنگ زدم مادرم برا طرف بریزه از بین حرفتم که گفته بودم عابرکار‌نمیکرده فک کرده بود نصفه شب با اسنپ رفتم عابر بهم فحش داد عصبی شد تو عالم خواب بعد گفتم عصر رفتم گرفت خوابید صبح پاشد گفت اینجور فک کردم من چیزی نگفتم کلی بغلم کرد و بوسم کرد ولی بعد چند روز یهو امشب دلم شکست کریه م گرفت از حرفاش میگه دوست دارم وگرنه عصبی نمیشدم اما باور نمیکنمدلم میخواد جدا شم

سر همچین چیزی دوس داری جدا شی ؟!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه بگي چند سالته؟؟

چرا حس ميكنم با ي دختر ١٠ساله طرفم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بنده خدارو از خواب بیدار کردی نفهمیده چی میگیمن یکی از خواب بیدارم کنه می‌کشمش

من ظهرا میخوابم میگم زلزله اومد جنگ شد فرار کنید برید منو بیدار نکنید تا خودم بیدار شم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

زیاد حساس نشو سخت نگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر