2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
دقیقا😐بچه بی مسئولیته

من به مامان حودم میگفتم همینو میگف تازه یدونم میزد تو سرم 😐😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بایس سوم میرف موند دوم

خوب کاملا مشخص شد یکم به درساش برس ثواب داره بچه کلاس دوم وسوم خودش نمیتونه از پس درساش بر بیاد کنک نوش جونت اونم خونه باباشه دوست داره راحت باشه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

همون ظهر میاد میگم بنویس میک ول کنا مدرسه فوش میره خونه همسایه عصر میاد میخابه نصف شب درسممم

چه بیشعور

یه روز هماهنگ کن شوهرت ظهر بیاد دخترشو ببینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بایس سوم میرف موند دوم

حالاکه مسئولیتش باتوهه هرروزخودت چک کن درساشو...کلاسش حتماگروه داره خودت یاشوهرت بگیدعضوتون کنن توگروه...تویه ساعت معین که هم خودت هم اون راحتین انجام بدین وتمام

فرشته خانم هستم😇

بایس سوم میرف موند دوم

خب این دختر کلا تنبله 

ربطی نداره دختر شماست یا دختر همسرت 

منم همسرم یه دختر داره از ازدواج قبلی ش ولی نه من میذارم تکالیف ش بمونه نه خودش و باباش

هرچی ب موقع ش 

ساعت ۴ صبح وقت نوشتن تکلیف نیست 

پدرش در حق ش نامردی میکنه 

باید معلم ش دعواش می‌کرد متوجه میشد سر وقت بنویسه 

🫠 شما انگار بچه بی مسئولیت ندیدید

من دیدم عزیزم و اسی رو درک میکنم

تربیت کردنش دیوانه کننده است

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب کاملا مشخص شد یکم به درساش برس ثواب داره بچه کلاس دوم وسوم خودش نمیتونه از پس درساش بر بیاد کنک ...

برسم محل سگ ب پدرش نمیده  قرتیه  بچه مظلوم نیس ارایش میکنه میره با دوستش بیرون درساش میمونه

اسي شما ١٠٠٪؜ بايد همين حالا تصميمت رو بگيري

اگر ميخواي زندگي بهتري توي اين خونه داشته باشيد همگي بايد ديدت رو عوض كني و اگرم نميتوني بري مشاوره، از هوش مصنوعي مشاوره بگير تا هم تو هم پسرت هم دخترهمسرت بتونيد با هم بهتر زندگي كنيد

يادت باشه شوهرت نمياد دخترش رو ول كنه پسر شمارو بچسبه! اين حقيقته! درستش هم همينه! فقط شما بايد خودت رو با شرايط تطبيق بدي، انتخاب با خودته كه دائم توي تنش باشي، يا اينكه جدا شي و يا  وضعيت رو عوض كني و فكر كني هر دو بچه ات هستن و عينك تعصب رو كنار بزاري

آسون نيست اما راه دوم طلاقه