2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
خودمم یه زمانی دانش آموز بودم میفهمم یه موقع واقعا توان درس خوندن نداری یا دوست داری دم صبح تکالیفتو ...

عزیزقشنگم اینکه میگین برای بچه های دبیرستانه .دختر خودم تا اذان صبح بیدار بود درس میخوند ،نه بچه ابتدایی .

🫠 شما انگار بچه بی مسئولیت ندیدیدمن دیدم عزیزم و اسی رو درک میکنمتربیت کردنش دیوانه کننده است

اتااقشو بیینی  بازار شام تا شورتش زمین میکم بیا بنویسیم میگ اههه با قیافه بدرک نیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برسم محل سگ ب پدرش نمیده قرتیه بچه مظلوم نیس ارایش میکنه میره با دوستش بیرون درساش میمونه

بچه کوچیک آرایش میکنه میره بیرون حرفی ندارم حق داری بااای👋

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

قضاوت نکن سر خودت میاد 

شاید ی بار این اتفاق افتاده چی میدونی از شرایط اسی؟؟مریض بوده بعدم بچه ای که بهش بگی بنویس ننویسه حقشه باید یکی دو بار بدون تکلیف بره مدرسه تنبیهش کنن آدم شه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اتااقشو بیینی بازار شام تا شورتش زمین میکم بیا بنویسیم میگ اههه با قیافه بدرک نیاد

تاپیکاتو دیدم 

اول دلم برا پسرت اون دختر و همچنین خودت سوخت

چرا ازدواج کردی ؟ 

چرا نزاشتی آزاد باشی با پسرت دوتایی عشق کنید؟

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

خب این دختر کلا تنبله ربطی نداره دختر شماست یا دختر همسرت منم همسرم یه دختر داره از ازدواج قبلی ش ول ...

اره منم بچه دارم کدوم مادری  حوصلش میکشه ب رفتار این دختر ساعت4 زیر پامو گریه درررسام با ناله بخدا ترسیدم قرصام ادمو منگ میکنه

چون صب بازی میکنه شبا درس یادش میاد چ غذابی ساده ای

اشتباه شما اینجا بود که نوشتی دختر همسرم همه علیه شما گارد گرفتن اگه مینوشتی خواهرشوهرم یا دخترخوانرشوهرم قشنگ همه پشت سما بودن والله منم یه مادرم بچه ام چهار صبح پاشه برا تکالیفش وای بحالش بچه از کلاس دوم به بعد باید مسئولیت قبول کنه یعنی چی چهار صبح بگه بیابن باهام درس کار کنید 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

از مدرسه میاد بگو بشین مشقاتو بنویس... الانم که رفته مدرسه استامینوفن بخور تا یازده بخواب

بحدا قسم گوش نمیکنه دیرو اشپزحونه شستم اومده هیی میگ اه اه  با پسرم میخندیدم میک اه با قیافه چیه حق ندارم زندگی کنم 

مودب باشه.قضاوت چیه.فرض کنه دختر خودشه.اومده زن بابای یه دختر بچه ی معصوم شده.از اول میدونست این بچه ...

مودبم مشکل از خودته هرچیی ۴ صبح هر بچه ای باشه غلط میکنه پدر مادرشو بیدار کنه بگه مشقام مونده دو بار بدون تکلیف بره تنبیه شه تا آدم شه میخاد بچه اسی باشه یا بچه شوهرش فرقی ندارههه

اونم بچه بدقلقلی مثه دختر اسی کلن ی تنبیه درست حسابی میخاد

حرف گوش نکنه 

بهش بگم بنویس ننویسه

محل نزاره به حرفای پدر مادرش 

بعدم بچه ۸ ۹ ساله با دوستاش بره بیرون

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اشتباه شما اینجا بود که نوشتی دختر همسرم همه علیه شما گارد گرفتن اگه مینوشتی خواهرشوهرم یا دخترخوانر ...

خودشم نمینویسهااا در اتاقش زیر پام با گریه باباااا  بخدا فک کردم جنه داد نزدم کفتم بیدار میشه  میگ هیچی نیس میترسم

خودشم نمینویسهااا در اتاقش زیر پام با گریه باباااا بخدا فک کردم جنه داد نزدم کفتم بیدار میشه میگ ه ...

خدا بهت صبر بده اسی ولشکن الان فراموشش کن یکم به خودت برس حالت بهتر شه 

بحدا قسم گوش نمیکنه دیرو اشپزحونه شستم اومده هیی میگ اه اه با پسرم میخندیدم میک اه با قیافه چیه حق ...

از مدرسه میاد بگو بیا ی بازی کنیم... معلم بازی... مثلا من معلمتم تو باید مشق بنویسی من بهت نمره بدم... به بهونه بازی مینویسه شک نکن... منم ی بچه کلاس اولی دارم ساییده شدم به ولا