2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی یکی عین همین بچه خدا بهت بده امین یا رب عالمین

اره بعد میگم قضاوت نکن برمیخوره بهش ولشون کن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مودبم مشکل از خودته هرچیی ۴ صبح هر بچه ای باشه غلط میکنه پدر مادرشو بیدار کنه بگه مشقام مونده دو بار ...

دختره  مریضههه با 4 بیدار شد تا7 بیدار بود رف مدرسه میاد بازی عصر از خستگی  خابش میگیره تا4 بعد پدر گشنمه یا درس دارم یا بیا پیشم تنها نمیتونم بخابم 

من صبح دخترم گفت نگارش ننوشتم چند خط بود یعنی دوستداشتم کلشو بکنم

عزیزم😂😂

ببین حالا اگه اسی اینو میگف کاربرای بی درک و شعور بهش چی میگفتن

ارره تو نامادری فلانی😐والا بخدا منم به مامانم یکی دو بار گفتم زمان مدرسم انقد دعوام کرد🤕😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دختره مریضههه با 4 بیدار شد تا7 بیدار بود رف مدرسه میاد بازی عصر از خستگی خابش میگیره تا4 بعد پدر ...

همینوو میگم منم کلن مشکل داره بعد غلط میکنه ۴ صب یادش میاد ننوشته 😐

عزیزم😂😂ببین حالا اگه اسی اینو میگف کاربرای بی درک و شعور بهش چی میگفتنارره تو نامادری فلانی😐والا ...

ببین من شب 12 تی وی نیگا میکردم گریه  نمیتونم بخابم وای چشمااام  خودش4 با گریهاا زیر پام باباا درررسام ی صحفه ام نههه 4 صحفه لغات سخت تنهام بنویسه نهاا با بابام

عزیزم😂😂ببین حالا اگه اسی اینو میگف کاربرای بی درک و شعور بهش چی میگفتنارره تو نامادری فلانی😐والا ...

بخدا خواهرشم اینقد بهش حرف زد دیروز عصر کل برنامه رو نوشتم وگفتم میرم خرید اومدم همه انجام بدید بعد صبح میگه تو باید یه کاغذ بنویسی تو خونه من نگارشم یادم نره گفتم دیگه همون برنامه رو  هم برات نمینویسم اینقد پرو شدی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین من شب 12 تی وی نیگا میکردم گریه نمیتونم بخابم وای چشمااام خودش4 با گریهاا زیر پام باباا درررس ...

خب باباشو بیدار میکردی خودت میرفتی میخوابیدی چقد روو مخه

ببین من شب 12 تی وی نیگا میکردم گریه نمیتونم بخابم وای چشمااام خودش4 با گریهاا زیر پام باباا درررس ...

چند بار بی محلش کنید بزار بدون تکلیف بره حساب کار دستش میاد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....