2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
بخدا خواهرشم اینقد بهش حرف زد دیروز عصر کل برنامه رو نوشتم وگفتم میرم خرید اومدم همه انجام بدید بعد ...

آفرین اسی مادر باید همینجوری باشه نه اونقدر به بچه رو بدی پرو شه ن دیگه بی تفاوتی 

این مادرای نینیسایتی همونان که میان خونه آدم خونرو به گوه میکشن بعد تو باید با لبخند نگاشون کنی چیزی نگی وگرنه برمیخوره بهشون😐😂😂انقد حرصم میگیره بعضی وقتا 

حالا اگه اسی میگف دخترخاهرشوهرم اینجوری کرده همه میگفتن از خونه بندازش بیرون 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

باباش رو میده

بزار بده تو فاصله بگیر اخرش باباش کم میاره میفهمه اشتباه کرده یا زنگ بزن معلمش همه جریان بگو تا معلمش با باباش حرف بزنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین اسی مادر باید همینجوری باشه نه اونقدر به بچه رو بدی پرو شه ن دیگه بی تفاوتی این مادرای نینیسای ...

اتفاقا منم به اسی گفتم مینوشتی خواهرشوهر یا دختر خواهر شوهر همه پشت تو بودن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اتفاقا منم به اسی گفتم مینوشتی خواهرشوهر یا دختر خواهر شوهر همه پشت تو بودن

اره دقیقاااا

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

شما وقتی داشتی با مردی که یه بار جدا شده و بچه داشته ازدواج می‌کردی باید فکر این روزا رو می‌کردی اون مرد فقط خودش تنها نیستش که در قبال بچه‌اش مسئولیت داره یک و دوم شما می‌تونستی بخوابی یا نه بلند شی بیای تو پذیرایی بخوابی بلند شو بری توی اتاق دیگه بخوابی اون پدر وظیفه داره بچه‌اش اگه ساعت ۳ نصف شب ۲ نصف شب ۱ نصف شبم بیدارش کرد اومد بالای سرش گفت بابا فلان چیزو می‌خوام درسمو نخوندم و اینا همراهیش بکنه ببینم شما خودت فردا بچه‌دار بشی بچت ۴ صبح بیاد بگه مامان من امتحان دارم فلان کارو انجام ندادم برمی‌گردی میگی قرص خوردم خوابیدم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخ بیدار کرده باگریه من ترسیدم خابم پرید بعد با گریه اب بیار

آدم حوصله بچه خودشو نداره چه برسه بچه این و اون 

برات ناراحت شدم اسی قشنگم 🥺♥️

الان استراحت کن بهتر بشی خاهر

دختره افرینه اس عین معتادا4 بیدار شد تا 7 نخابید رفت مدرسه

دختر ۹ساله عفریته اس؟ عین معتادا؟

تو واقعیت باهاش خوب هستی؟ خدا شاهد و ناظر هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما وقتی داشتی با مردی که یه بار جدا شده و بچه داشته ازدواج می‌کردی باید فکر این روزا رو می‌کردی اون ...

بچه من و خیلی از کار برا ادمن 4 نمیان زار بزنن  دومن پارسالم همینجوری کرد موند دوم پدرش وظیفه اره 4 بیدار شه واس درس پ وظیفه ام داره تربیت درس کنه  شورتشو نندازه صورتم بخنده