2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
دختر ۹ساله عفریته اس؟ عین معتادا؟تو واقعیت باهاش خوب هستی؟ خدا شاهد و ناظر هست

بی خیال الا نفرینت می کنه یبار تو یکی از تاپیک هاش پست گذاشتم گفتم دختر خودت هم بودمیگفتی دختره  اومد نفرین کرد بعدم قفل کرده .خودشم هیچ وقت بی تقصیر نیست همیشه اون بچه مقصره 

همون ظهر میاد میگم بنویس میک ول کنا مدرسه فوش میره خونه همسایه عصر میاد میخابه نصف شب درسممم

طفلی اون همسایه که جور همه رو میکشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما وقتی داشتی با مردی که یه بار جدا شده و بچه داشته ازدواج می‌کردی باید فکر این روزا رو می‌کردی اون ...

اون پدر وظیفشه کارای بچش رو انجام بده بعد این خانم حریم خصوصی نداره؟کم ترین کاری که اون اقا میتونست کنه اینکه عذرخواهی کنه و برن یه جای دیگه کارشون رو انجام بدن نه اینکه تو اتاق این خانم مریض یا سالم خوابیده گاهی یه جوری حرف میزنین انگار فضا اومدید

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

دختر ۹ساله عفریته اس؟ عین معتادا؟تو واقعیت باهاش خوب هستی؟ خدا شاهد و ناظر هست

خدا ب شمرم همچین بچه ای نده نمیشه کلا کاراشو بگم  مامانش خیانت کرده رفته   انروز میگ مامانم جای خصوصیشو عمل کرده اینه گذاشتم نیگا کرد گفتم تو نیگا نکنی گف کزدم

بچه من و خیلی از کار برا ادمن 4 نمیان زار بزنن دومن پارسالم همینجوری کرد موند دوم پدرش وظیفه اره 4 ...

هیچ ربطی نداره من خودم بچه بودم قشنگ یادمه صبح ساعت ۴ صبح یادم افتاد که باید ۱۲ امامو با نام حفظ می‌کردم بیدار شدم بابامو بیدار کردم گفتم بابا من یادم رفته حفظ بکنم بابام با شعر تا ساعت ۶ صبح به من یاد داد من رفتم مدرسه یه بچه کلاس اولی هم بودم شما اشتباه کردی که رفتی با مردی ازدواج کردی که یه بار ازدواج کرده بوده یه بچه داشته راحتی و آسایش می‌خواستی می‌موندی خونه پدرت یه مرد مجرد میومد خواستگاریت وقتی با یه مردی که مسئولیت بچه روی گردنش ازدواج کردی باید بدونی این چیزا هستش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خدا ب شمرم همچین بچه ای نده نمیشه کلا کاراشو بگم مامانش خیانت کرده رفته انروز میگ مامانم جای خصوص ...

هیییییی

مادر ک نباشه ادم یتیم میشه

خدا حق این بچه رو از مادرش بگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😅خدارو شکر اینه این بچه رو دیدم یاخداا میخاد بشه تو

خدا رو شکر منم تورو دیدم که بفهمم بعضی از زنایی که طلاق می‌گیرن میرن چه آدمایی میان بالا سر خونه زندگیاشون چه آدمایی میان بالا سر بچه‌هاشون خدا نصیب گرگ بیابون نکنتت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
😅خدارو شکر اینه این بچه رو دیدم یاخداا میخاد بشه تو

ولی اسی پدر وظیفه اش هست پای خطای بچه بمونه اونم دبستانی

تو هیچی نگفتی و شوهرت الکی زد؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از قدیم گفتن به مرد زن مرده برو به مرد زن طلاق داده نرو قابل توجه خانم‌هایی که خونه مادرشون هستند حالا به هر دلیلی مرد مطلقه میاد خواستگاریشون اگر نمی‌تونید شرایطی رو تحمل بکنید که طرف به بچه‌اش اهمیت بده مجبور باشه یه سری کارا رو در قبالش انجام بده بمونید خونه مادرتون شاهزاده با اسب سفید بیاد خواستگاری ماشالله خواستگاراتون که خیلی زیادن بمونید بالاخره از بینشون یکی رو انتخاب می‌کنید

هیچ ربطی نداره من خودم بچه بودم قشنگ یادمه صبح ساعت ۴ صبح یادم افتاد که باید ۱۲ امامو با نام حفظ می‌ ...

عزیزم شاید خانواده شما هرکاری کنن ولی دلیل نمیشه بقیه اون کارو تکرار کنن بعد فرق هست بین بچه ای که یکبار یک اشتباه رو میکنه و بچه ای که هر روز همین کارو میکنه

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.