2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
عزیزم شاید خانواده شما هرکاری کنن ولی دلیل نمیشه بقیه اون کارو تکرار کنن بعد فرق هست بین بچه ای که ی ...

اون بچه پدرش داره حمایتش می‌کنه با این کار پس اگه هزار بارم تکرار بکنه هیچ خورده‌ای نمی‌شه بهش گرفت 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من شب 12 تی وی نیگا میکردم گریه نمیتونم بخابم وای چشمااام خودش4 با گریهاا زیر پام باباا درررس ...

زمان مدارس که نباید تا این موقع بیدار باشین، دختر منم  دوست داره شبا بچه مهندس ببینه ولی من ساعت ۱۰ خاموشی میزنم

باید برا خونه قانون بزاری 

اگه بهش بگی بیا باهات درس کار کنم یعنی نمیاد؟

اره با خیانت کرده رفته

اسي ميدونم برات مهم نيست چون جگر جگر أست و دگر دگر

اون بچه پر از تروماست

مادرش ول كرده رفته

جاي اون يه زن غريبه با پسرش اومده توي خونه ش

احساس امنيت نميكنه

فقط گاهي از چشمي دختربچه ٩ ساله اوضاع رو ببين

اون طفلي به زودي وارد دوران بلوغ هم ميشه

دختر من ١١ سالشه و گاهي نصف شب ميترسه مياد ميخزه كنار من بغل من

اين بچه چنين امكاني رو نداره! هر بار هم به بهانه اي اومده دعوا شده!

اون بچه أست نمي فهمه اما شما يه خانم بالغ هستي ميفهمي

هرچند ميدونم ترجيح ميدي اينها رو نخوني و اون بچه رو مزاحم ميدوني

حق هم داري شايد هيچكدوم از ما نتونيم تحمل كنيم و به همين خاطر مجدد ازدواج نكرديم با مرد يچه دار، اما شما كردي! قطعا مجبور بودي! اين رو يادت باشه: شما مجبور به اين انتخاب شدي اما خودت تصميم گرفتي، ولي متاسفانه كسي از اون بچه نظرخواهي نكرده و يهو كشيده شده توي اين وضعيت!

ننشم كه اونطور! 

نميخواد براش مادري كني، فقط فكر كن اون بچه الان جز باباش كسيو نداره! فقط دلت بسوزه براش

گناه داره

اما اگه نميتوني واقعا به جدايي فكر كن

چرا به این زندگی ادامه میدی؟تاپیکاتو خوندم پسرت گناه داره جدا شو ازش مستقل زندگی کن خودت برک سر کار بخدا پسرت گناه داره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ولی اسی پدر وظیفه اش هست پای خطای بچه بمونه اونم دبستانیتو هیچی نگفتی و شوهرت الکی زد؟

ن گفتم  برید اتاق بچه بنویسید   میگ اتاق دلگیره پذیرایی خوبه میگم من برم خاب میگ نه اتاق من نه باز خاستم بخابم گریه اب میخامممم

خوب کاملا مشخص شد یکم به درساش برس ثواب داره بچه کلاس دوم وسوم خودش نمیتونه از پس درساش بر بیاد کنک ...

واقعاکه توچقدرازاین خانم وزندگیش شناخت داری که میگی کتک نوش جونت،نصفتون جای این خانم بودین ازاین بدترمیکردین حالاالان شدین کاسه داغ ترازآش

زمان مدارس که نباید تا این موقع بیدار باشین، دختر منم دوست داره شبا بچه مهندس ببینه ولی من ساعت ۱۰ ...

نه با نمیاد اگ خوب بود ک مادرش نگرش میداشت رفت پیش مادرش زود زنگ زد بیا ببرش من میرم سرکار میام خونه بازار شامه شبا نمیخابه  من خسته میشم

اسی یه چیزی میگم ناراحت نشو و نفرین نکن، این خانه از پای بست ویران است

الآن پسرت که شرایطش خیلی بحرانیه ، بیشتر از تو دلم واسه اون پسر نوجوون به درد اومد کاش شرایطت اوکی داشتی و ازدواج نمیکردی

اسی یه چیزی میگم ناراحت نشو و نفرین نکن، این خانه از پای بست ویران استالآن پسرت که شرایطش خیلی بحران ...

نداشتم  اینجام بچه اذیت نکنه تحمل میکنم  انروز گریه اره پسر این خانم  منو زد دستم بشکنه چیکا کنم شوهرمم ب پسرم اخم شاکی اخه افرینه کل همسایها میگن تو پسرمو با کفش میزنی سیلی میزنی