2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
نداشتم اینجام بچه اذیت نکنه تحمل میکنم انروز گریه اره پسر این خانم منو زد دستم بشکنه چیکا کنم شوه ...

عزیزدلم مگه تا کی میتونی تحمل کنی

دو روز دیگه مریض و افسرده میشی

شده نگهدار سالمند بشی بشو باپسرت

تنها زندگی کن این نشد زندگی 

شدی تمام زندگیم ❤s❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداشتم اینجام بچه اذیت نکنه تحمل میکنم انروز گریه اره پسر این خانم منو زد دستم بشکنه چیکا کنم شوه ...

اشتباه تایپی زیاد داشتی دقیق متوجه نشدم، ولی میدونم شرلیط پسر و خودت و دختر همسرت بحرانیه

خدا کمکتون کنه خیلی سخته واسه هرسه تاتون، پسرت از یه طرف یه نوجوون که به شدت از این شرایط آسیب میبینه ، خودت هم که تا آخر عمر باید اسم نامادری یدک بکشی ، دختره هم که کمبود توجه و محبت داره و دو روز دیگه هم سن بلوغشه و اونموقع خدا به دادت برسه

ن گفتم برید اتاق بچه بنویسید میگ اتاق دلگیره پذیرایی خوبه میگم من برم خاب میگ نه اتاق من نه باز خ ...

باید برای بچه ها قانون بزاری اسی من مامانم بخدا فک کنم تا قبل 12 سالگی مارو مجبور میکرد ساعت هشت و نیم تو رخت خواب باشیم دیگه هم هیچ عذرو بهونه ای قبول نمیکرد با اینکه خودش با پدرم تا سه چهار بیدار بود فیلم میدیدن یا هرکار دیگه ای میکردن بعد تا دبیرستانم ساعت یازده باید میخوابیدیم و کلی قانون دیگم داشتیم با اینکه تو خونم کلی اختلاف داشتیم یکسره دعوا و کتک کاری بود تو این زمینه بابام همیشه پشت مادرم بود توهم هر طور شده باید به همسرت بفهمونی این بچه الان 9 و10 سالشه دو روز دیگه که بشه 16و 17 سالش که پدرت رو درمیاره تاپیک های قبلیت رو خونده بودم اسی واقعا سخته خدا بهت صبر بده بعضی ها بدون هیچ منطقی میان میگن هرچی بشه اون بچس و...درصورتی که بچه بودنش چیزی از کار اشتباهش توجیح نمیکنه متاسفانه یکسری همین طرز فکر رو داشتن که الان جامعه پر از ادم مشکل داره دیگه که بقیه دارن تاوان تربیت  غلطشون رو میدن

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

اشتباه تایپی زیاد داشتی دقیق متوجه نشدم، ولی میدونم شرلیط پسر و خودت و دختر همسرت بحرانیهخدا کمکتون ...

دختره همیشه دعوا میندازه پدرش منو بزنه  یا ب پسرم توهین کنه بلدمیشه میرقصه میگ بابایی کی طلاقش میدی 

قشنگ مشخصه کمبود داره بچه. مادر خودش رو لازم داره.

یا این ته تو باهاش واقعا هم دل شی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اسی یه چیزی میگم ناراحت نشو و نفرین نکن، این خانه از پای بست ویران استالآن پسرت که شرایطش خیلی بحران ...

دقیقا اون بچه  تو اینده میدونی چه بلایی سرش میاد زندگی مشترکش هم تحت تاثیر قرار میگیره

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

باید برای بچه ها قانون بزاری اسی من مامانم بخدا فک کنم تا قبل 12 سالگی مارو مجبور میکرد ساعت هشت و ن ...

قانون سرش نمیره  شورتشو انداخته زمین میگم بردار بشور میگ ول کناا بابا میشوره 

اره منم بچه دارم کدوم مادری حوصلش میکشه ب رفتار این دختر ساعت4 زیر پامو گریه درررسام با ناله بخدا ت ...

حق داری ولی بشین با همسرت صحبت کن . مشاوره برو اگه درست نشد تصمیم جدی بگیر چون این همه تنش واسه هیچ کدوم تون خوب نیست 

منم یه سری مشکلات دارم باهاشون ولی قابل حله و کنترل شده ش . البته همسرم خیلی جاها پشته منه و کاملا منطقی برخورد میکنه 

دختره همیشه دعوا میندازه پدرش منو بزنه یا ب پسرم توهین کنه بلدمیشه میرقصه میگ بابایی کی طلاقش میدی

دلم برای پسرت خونه اسی همسر سابقت شرایط نگهداریش رو نداره؟

اسی شما خودتو سلب اختیار کردی از کارهای دختر همسرت 

هر سه شما مقصرین هم شما هم همسرت هم دخترش 

هماهنگی بینتون نیست کار کشیده به نفرت و بمن چه 

تربیت اون دختر بچه خیلی مهمه که الان نه نظم داره نه مسئولیت 

بهتره با همسرت صحبت کنی تا همگی تو آرامش باشین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دختره همیشه دعوا میندازه پدرش منو بزنه یا ب پسرم توهین کنه بلدمیشه میرقصه میگ بابایی کی طلاقش میدی

این دیگه بچه نیست، از بس رفته بیرون همه فن حریف شده

اگه تونستی که قانون بذار تو خونه(از قبلش هم با شوهرت حرف بزن که نیاد تر بزنه ت. برنامه هات) اگرم نشد که دیگه پسرت دریاب گناه داره

این پدر و دختر هم ازت کار میکشن بعد که خرشون از پل گذشت میندازنت بیرون، از الآن دنبال یه مهارت باش واسه روز مبادا با پسرت بتونی زندگی کنی