2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
حق داری ولی بشین با همسرت صحبت کن . مشاوره برو اگه درست نشد تصمیم جدی بگیر چون این همه تنش واسه هیچ ...

شوهر منم میدونه دخترش چطوره  اماا میگ چی بگم دلش بشکنه بچه اس منم میگم بامحبت بگو شورتتو ننداز زمین بشور درساتو ب وقت بنویس با محبت میگ نه نمیگم

قانون سرش نمیره شورتشو انداخته زمین میگم بردار بشور میگ ول کناا بابا میشوره

تو هم دست نزن اسی کوتاه نیا از حرفت اصلا اون چون میدونه تو کوتاه میای این کارو میکنه اگه مطمئن بشه تو از حرفت پایین نمیای دیگه همچین کاری نمیکنه

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اون بچه تو اینده میدونی چه بلایی سرش میاد زندگی مشترکش هم تحت تاثیر قرار میگیره

آره ، پسرا بدتره همه چی میریزن تو خودشون یه دفعه فوران میکنه

ما تو فامیل پسر اینجوری داشتیم، بعد هم زن گرفت و اینقد اذیت زن کرده طلاق گرفتن

اگر دختر خودتم بود باز می گفتی سرما خوردم و حالا ننویسه و بره تو اتاق بنویسه؟؟ ما شده نصف شب دخترم پ ...

والا من بچم نصف شب بیدار شه بگه دریام مونده یا کاردستیم  مونده اصلا جوابشو نمیدم تا یادبگیره طول روز نره پی بازی کردنش نصف شب منو زابه راه کنه 

نه با

بببن پس تا میتونی با زبون چرب دخترشوهرتو نرم کن. اون دقیقا گمبود محبت داره و به همین احتیاج داره. میدونم سخته ادم برا بچه خودشم نمیتونه ولی چاره نیس . به زبون خوش خرش کن.... باهات راه بیاد. وگرنه شرایط هر روز بدتر میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند