2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست

به قول یکی از دوستان پرستار سالمند بشی بهتر تا موندن تو این زندگی. 

مشکل اصلی همسرت که تربیت درست نمیکنه و قانون نمیزاره برا بچه. 

دختر منم دوم اگر تا 9 تکالیف و شام تمام نشده باشه دیگه نمیزارم انجام بده باید همونطور نصف ببره مدرسه البته تا حالا نشده وای به حال اینکه 4 صبح بخواد بنویسه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای ، من فکر میکردم الکی همرو قبول میکنن، نه که جدیدا نمره اینا نمیدن و همش خوب و خیلی خوب و اینا ...

اره منم مث شما فکر میکردم

الان کارنامه ها خیلی خوب،خوب،قابل قبول ،نیاز به تلاش بیشتر

وقتی نیاز به تلاش بیشتر بدن تو کارنامه ینی بچه رفوزه شده

متاسفانه اکثر این بچه ها هم کسایی هستن که تو زندگی از ناحیه پدر و مادر مشکل دارن

این طفلک که گفتم رفوزه شده

مامان باباش طلاق گرفتن

مامانه شوهر کرده ،شوهرش بچه رو راه نمیداد پیش مامانه

بچه با مادربزرگش زندگی میکرد و گاها با پدرش

دوباره میسازمت💪

یه خرده بی درک بودی 

اونجا وقت این حرف نبود 

اما کار شوهرتم خیلی بد بود

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اسي ميدونم برات مهم نيست چون جگر جگر أست و دگر دگراون بچه پر از تروماستمادرش ول كرده رفتهجاي اون يه ...

دیدم میگن شورتشو نشور تا خودش مجبور بشه بشوره با خودم گفتم حتما دارن از یه دختر بچه ۱۱ ،۱۲ ساله حرف میزنن حداقل

۹سالشه طفلی؟؟؟؟؟؟

چی شد آدما انقد سنگ شدن؟؟؟😔🥺

دوباره میسازمت💪

اگر دختر خودتم بود باز می گفتی سرما خوردم و حالا ننویسه و بره تو اتاق بنویسه؟؟ ما شده نصف شب دخترم پ ...

وای اینو گفتی یادم افتاد وقتی ابتدایی بودم چقدر ۳و۴ صبح مامانمو بیدار میکردم میگفتم یا مقوا برا فردا میخوایم یا کاردستی برای فردا درست نکردم😂😂

شما در خودت دیدی که اومدی شدی زن اون خونه اگه نمیتونستی کاش نمیکردی که کسی که میتونه این کارو بکنه

برو با من چی میگم تو چی میگی تکاتک همچین بچه ای دارن کدوم توله سگی اینه میزاره بدن ننشو بیینه کذوم بچه ای قلیون میکشه تو این سن

بچه میگ من قلیون میکشم پیش مادرم

این بچه ضربع خورده شدیدا از طلاق 

بهتره مشاور بره 

بچه کلاس دومی اخه قلیون ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝