2777
2789
عنوان

شب ساعت 4😔

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 169 پست
اگر دختر خودتم بود باز می گفتی سرما خوردم و حالا ننویسه و بره تو اتاق بنویسه؟؟ ما شده نصف شب دخترم پ ...

🤣 اره مامانم هزار بار فحشم میداد نمیداد دستم هم درست کنم خودش درست میکرد اروم میگرفت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا بچه ۴ صبح بیدار شده نگران درس و مشقشه !!معلومه این بچه تو عذابه

صبح زود از خواب پریده یادش اومده مشق ننوشته

برای هممون حداقل یه دور پیش اومده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد بعضی کاربرا ببخشیدا فاقد درک و شعورن آدم سرماخورده رو ۴ صبح بیدار کنی بشینه مشق بنویسه؟؟

اسی به همسرت اصن محل نده بزار بفهمه چه غلطی کرده 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چرا بچه ۴ صبح بیدار شده نگران درس و مشقشه !!معلومه این بچه تو عذابه

تو عذاب نیست تنبله

حالا طرف مریض بوده نتونسته بهش رسیدگی کنه این کارا چیه مردک احمق

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ساعت ۴ صبح وقت تکلیف نوشتنه؟!!!

خودمم یه زمانی دانش آموز بودم میفهمم یه موقع واقعا توان درس خوندن نداری یا دوست داری دم صبح تکالیفتو بنویسی الانم که دانشجوی ارشدم صبحا رو بیشتر دوست دارم صبح بیدار میشم درس میخونم

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

🤣 اره مامانم هزار بار فحشم میداد نمیداد دستم هم درست کنم خودش درست میکرد اروم میگرفت

اره والا مامان منم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

تو عذاب نیست تنبلهحالا طرف مریض بوده نتونسته بهش رسیدگی کنه این کارا چیه مردک احمق

دقیقا

😐بچه بی مسئولیته

اگر دختر خودتم بود باز می گفتی سرما خوردم و حالا ننویسه و بره تو اتاق بنویسه؟؟ ما شده نصف شب دخترم پ ...

قضاوت قضاوت قضاوت جم کنید بابا 

من بابام اینطوری بود😂😂😂منم واسه دخترم.حالا هم که دخترم کلاس دوازدهمه واسه انگیزه دادن بهش شبا تا وقتی بیدار باشه منم باش می شینم.

چقد بعضی کاربرا ببخشیدا فاقد درک و شعورن آدم سرماخورده رو ۴ صبح بیدار کنی بشینه مشق بنویسه؟؟اسی به ه ...

همون ظهر میاد میگم بنویس میک ول کنا مدرسه فوش  میره خونه همسایه عصر میاد میخابه نصف شب درسممم

بایس سوم میرف موند دوم

تجدید اورده یعنی

😐