2777
2789
عنوان

کاش همون خاموش میموندم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 35 پست

یه بنده خدایی بود😂😂😂😂الان در قید حیات نی نی سایت نیس همیشه میگفت فضای مجازی رو جدی نگیرید😪

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اشتباه کردی عضو شدی هممون اشتباه کردیم نمیدونم چرا نمیتونم برم 

تاپیک ها به شدت بی محتوا و مسخره و اکثرا دروغ هستن

تنها دستاورد نینی سایت برای من اعصاب خوردیه

خدا نگذره از اون فاخته بیشعور که چقد حرص خوردم به خاطرش😒😒😒😒😒

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اوضاع زنان جامعه چقدر خرابه و چقدر جایگاه ندارن که مجبورن تا این حد خفت رو تحمل کنن

مطمئنا خودشون این چیزها رو میدونن ولی چون مجبورن بمونن دوام میارن

من با اراده ی قوی میتونم از پسسسسسششش بر بیام    میدونم که میتونم  شروع‌ رژیم ۹۷/۰۸/۲۷                                                           وزن اولیه ۷۴:۲۰۰                                                                        وزن فعلی»»»»۷۳:۳۰۰»»»۷۱:۸۰۰»»»» ۷۰:۵۰۰                               وزن هدف اول : ۷۰                                                                        وزن هدف دوم  : ۶۵                                                                      وزن هدف نهایی  :   ««««    ۵۹   »»»»
مهم نیست چرا لنگ میزنه... مهم اینه که لنگ میزنه!!! و اگه به خاطر کفششه باید عوضش کنه!

شما چرا این تاپیک ها رو جدی میگیرید.

اگه دروغ میگه که هیچ

اگه درست میگه یا کمک کنید یا اصلا نرید تو تاپیکش

نمیشه طلاق رو برای همه تجویز کرد. اگه به عوض کردنه باید نصف مردم ایران شریک زندگیشون رو عوض کنن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
چی میشه اگه کلا کفش نپوشه

آره خب اونم میشه!

مهم اینه که اگه کسی توی افکار و زندگیش لنگ میزنه، علتش هرچی هم باشه .... باید برطرفش کنه 

نه اینکه خودش و بقیه بشبنن بگن جاش نیستی! اگه تو هم بودی لنگ میزدی

اره اصلا هرکی جای اون باشه لنگ میزنه ، پسسسس بهتره تلاش کنه موقعیتشو تغییر بده تا لنگ نزنه!!! نه اینکه با این مدل توجیه ها به لنگ زدنش ادامه بده

#داستانک

قضاوت عجولانه

امروز سوار يه تاكسى شدم وعقب نشستم

صد متر جلو تر يه خانمى كنار خيابون ايستاده بود راننده  تاكسى بوق زد و خانم رو هم سوار كرد

چند ثانيه گذشت...

راننده تاكسى : چقدر رنگِ رژتون قشنگه

خانم مسافر: ممنون

راننده تاكسى : لباتون رو برجسته نشون میده

خانم مسافر سايه بون جلوىِ صندلى راننده رو داد پايين و لباشو تو آينه نگاه كرد

خانم مسافر: واقعاً ؟؟

راننده تاكسى خنديد با دستِ راست ، دستِ چپِ خانم مسافر رو گرفت و ناخن هاش رو نگاه كرد

راننده تاكسى : با رنگِ لاكتون سِت كردين !!! واقعاً كه با سليقه هستین تبريك ميگم

خانم مسافر : واى ممنونم چه دقتى!! معلومه كه آدمِ خوش ذوقى هستين

تلفنِ همراه من زنگ خورد و اون دو نفر گرمِ حرف زدن بودن ...

موقع پياده شدن راننده  تاكسى كارتش رو داد به خانم مسافر و گفت هرجا خواستى برى،اگه ماشين خواستى زنگ بزن به من

خانم مسافر كارت رو گرفت يه چشمكِ ريزى هم زد و رفت ...!!

این رو تعريف نكردم كه بخوام بگم خانم مسافر مشكل اخلاقى داشت يا راننده تاكسى

فقط ميخواستم بگم توي اين چند دقيقه ممکنه کمتر کسی  از ما به ذهنش رسيده باشه

"كه راننده تاكسى هم يك خانم بود"...؟!

یا اصلا همین داستان رو هم از قول یک خانوم دارم نقل میکنم...

حواسمون به تفکراتی باشه که از قبل و بدون دلیل منطقی قضاوت رو بوجود میاره...

💑 @Shohar

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
اشتباه کردی عضو شدی هممون اشتباه کردیم نمیدونم چرا نمیتونم برم  تاپیک ها به شدت بی محتوا و مسخ ...

خیلی اشتباه کردم..چون واقعا حرص میخورم.از بیخیالیه خیلیا.اصلا باورم نمیشه همچین زنایی وجود داره

در من انگار کسی در پی انکار من است...

شما چرا این تاپیک ها رو جدی میگیرید. اگه دروغ میگه که هیچ اگه درست میگه یا کمک کنید یا اصلا نرید ت ...

اصلا کامنت شما چه ربطی به حرف من داشت؟!؟! 

من توی تاپیکی نرفتم و برای کسی هم طلاق تجویز نکردم!!!

حرف من کلی بود

نقص باید برطرف باشه حالا در هر زمینه ای

#داستانک قضاوت عجولانه امروز سوار يه تاكسى شدم وعقب نشستم صد متر جلو تر يه خانمى كنار خيابو ...

عاشق این متنه شدم شمام بخونیدش باحاله😊🌷

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
اصلا کامنت شما چه ربطی به حرف من داشت؟!؟!  من توی تاپیکی نرفتم و برای کسی هم طلاق تجویز نکردم! ...

عذر میخوام معنی اینکه کفش باید عوض بشه چیه؟

بیخیال حوصله توضیح ندارم.هرچی شما میگی همون درسته دوستم.❤🌹

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼