2777
2789
عنوان

کاش همون خاموش میموندم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 35 پست

من فقط اینو میدونم کسی ک همچین اتفاقی واسش میوفته نمیاد..گوشی بگیره دستشو خیلی ریلکس واسه بقیه تعریف کنه...مگه کسی باشه ک عین خیالشم نیست  ک چی شده و فقط میخواد ی عده واسش دل بسوزونن..ک همچین کسایی خیانت دیدن حقشونه

در من انگار کسی در پی انکار من است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش چون بالاش نوشنه بود داستانک فکر کردم لابد یه نکته ای داره خخخخخ تقلب بود یه جورایی 😁

😲😲😂😂😂😂

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
عذر میخوام معنی اینکه کفش باید عوض بشه چیه؟ بیخیال حوصله توضیح ندارم.هرچی شما میگی همون درسته دوستم ...

اگر حوصله تبادل نظر با دیگران رو ندارید لطفا از همون اول کسی رو ریپلای نکنید.

منم راستش حوصله توضیح به افراد این مدلی رو ندارم.

موفق باشید

اگر حوصله تبادل نظر با دیگران رو ندارید لطفا از همون اول کسی رو ریپلای نکنید. منم راستش حوصله توضیح ...

جان؟ کی کیو رپلای کرد؟برو صفحه قبل ببین کی اول رپلای کرده.تبادل نظر هم برای جواب دادن به استارتر گذاشته شده نه بقیه.

من نظرم رو درمورد تاپیک به استارتر گفتم نه شما

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
خیلی اشتباه کردم..چون واقعا حرص میخورم.از بیخیالیه خیلیا.اصلا باورم نمیشه همچین زنایی وجود داره

وجود ندارن دروغاشونو باور نکن

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚