2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 98 پست
زعفرون خوردم .اثری نداره.میترسم بزرگترشه دیگه نتونم کاری کنم .الان نهایتا یه ماهس.میگم زودتر تموم بش ...

خب رازیانه دم کن بخور اون ک درجا میندازه البته اگ میگی امتحلن کردی و میخای مطمین ترباشی برو امپول بزن 

خدایا شکرت تنهام نزار
پس جای جاری دوستم باشین چه میکنید...۱دونه سال ۹۲سقط کرد سال۹۳یه پسر زایید...پسر دومش ۷ماهه اس...سومی ...

اوه اوه😮😮😮😮😮😳😳😳😑😑😑😑😑😑خب اون وقت تربیت کردنم پیدا میکنه؟؟؟ همش. در حال زاییدنو بارداریه که

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دومی منم ناخواسته بود بخاطر مشکل کمرم کلی دوندگی کردم بندازم ..که نشد شوهرمم واسه تلاشم خیلی ناراحت بود میگفت بزار باشه...هدیه خدا رو پس نمیدن.الان دخترم ۱۵ماهشه شکر میکنم که بعد اون همه دوندگی سالم به دنیا اومد والان دارمش .

من اصلا تو کتم نمیره که میگن ناخواسته بار دار شدم.  خواهرم و خییلی از فامیل هامون گفتن که ناخواسته بار دار شدیم 

مگه میشه آخه آدم متوجه نشه 

ببخشید استار 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اخه شوهرم نمیزاره با خانوادم رفتو امد کنم با خانواده خودشم قهریم با هیچکس رفتو امد ندارم تنهایی نمیت ...

وای نکن اینکارو

من کردم

بیچاره شدم

بخدا راست میگن از بعد سقط زندگی سقوط میکنه 

یعنی بیچاره میشی

مصیبت پشت مصیبت

نکن 

خواهشا نکن

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
اوه اوه😮😮😮😮😮😳😳😳😑😑😑😑😑😑خب اون وقت تربیت کردنم پیدا میکنه؟؟؟ همش. در حال زاییدنو بارداریه ...

جاریش که دوست منه..خیلس بهش میخنده میگه من اینو فقط باردار دیدم.😂😂😂😂

خب رازیانه دم کن بخور اون ک درجا میندازه البته اگ میگی امتحلن کردی و میخای مطمین ترباشی برو امپول بز ...

نه امتحان نکردم...واقعا میندازه؟؟؟؟؟؟

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
😢😢😢😢😢😢😢😢سر بد دوراهی موندم

عزیزم خیلیا تواین سایتن ک ۱۰ ساله هنوز مادرنشدن و خیلیا اقدامنو چن سال هنوز خبری نیس اونوقت شما ناخواسته اینا حکمتای خداس گلم ازکجا میدونی اون اتفاق برات بهترنیس من حواهرم یه باراستخاره کرد برای اینکه سقط کنه بچرو خیلی بد اومد اما گوش نکردو بچرو سقط کرد یه ماه نکشبد از تراس خونه افتاد پایین لگنش از سه جاشکست یه سال فقط توجا بود...

خواهشا یه استخاره بکن حداقل بعد اقدام کن

خدایا شکرت تنهام نزار
من اصلا تو کتم نمیره که میگن ناخواسته بار دار شدم.  خواهرم و خییلی از فامیل هامون گفتن که ناخوا ...

بقررران من قرص خوردم من پنج ساله با اورژانسی جلوگیری میکنم سر دخترم بچه میخواستم نخوردم و باردار شدم...اما سر این یکی خوردم...تعجب میکنم چطوری باردار شدم...

مگه فقط سقطه خدایی نکرده ممکنه هزاران مشکل برای خودتون بوجود بیاد 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

فامیلمون پجش،چهارماهش بودبهش گفتن بچت کندذهنه تاپنجم بیشتر نمیتونه درس بخونه دربهترین حالت.بچش روسقط کردداغون شد بعدازچندسال بچه دارشده بود.ولی الان باتوجه به خسیس بودن مرده میگم به نفع خانمه بود.تایه بچه به مشکلاتش اضافه بشه