2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 98 پست
خب خودت میگی سردرنمیاریم... ببین اول یه استخاره کن اگ بد اومد بعد سقطش کن البته منم راه خواسی بلد ...

بلد نیستم چطوری باید استخاره بگیرم؟؟؟ با قران؟؟؟ 

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
چ ثوابي ؟؟؟شايد همون بچه بشه رابط زندگيت وقتي ب مو بنده چرا جلوگيري درست و حسابي نميكنيد.... بعضي و ...

بله متاسفانه خودم قبول دارم تقصیر خودمونه.

ولس حالاکاریه که شده.شوهرمم نمیخوادش .خب من دقیقاچه خاکی تو سرم بریزم الان؟یه تنه وایسم بگم من نگهش میدارم .اگه زندگیم پاشید از هم با دوتا بچه چیکار کنم؟دخترم۲۰ماهس.دلمم نمیاد که ولشون کنم برم.😔

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

راست میگی واقعا.ولی حالاکه شده چاره ای نیس.حالامطمعنی بارداری؟آزمایش رفتی یافقط بی بی چک گذاشتی؟

مطمئنم سه چهارتا بی بی چک گذاشتم امروز

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
عزیزم😢😢😢😢😢😢متاسفم ...واقعا سخته

قربونت برم.منم خانوادم حق ندارن بیان خونم.دست تنها که نمیشه بچه بزرگ کرد.نمیدونم چیکار کنم .

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
دلت میاد ی موجود بی گناه و ضعیف و ناتوان رو بخاطر اینکه توانایی نداره از خودش دفاع کنه رو اینجور راح ...

بخدا بقران دلم نمیاد از صبح یه شوقی تو‌دلمه...اما.....شرایطم سخته...نمیدونم چیکار کنم بخدا موندم سر دوراهی

بله متاسفانه خودم قبول دارم تقصیر خودمونه. ولس حالاکاریه که شده.شوهرمم نمیخوادش .خب من دقیقاچه خاکی ...

عزيزم حتما برو پيش مشاور من نميتونم حرف درست و بهت بگم😢اميدوارم صلاحت باشه پيش بياد

من دخترم یک سالش بود با وجود مصرف قرص ناخواسته باردار شدم و الان ۲۰ روزه که زایمان کردم خیلی خیلی سختهههه تازه خونه مادرمم چندین کمک دارم حاملگی وحشتناک و زایمان سخت و پسرمم بدنیا اومد به خاطر مشکل تنفسی nicu بستری شد چند روز دخترم به شدت بدقلق من م میخواستم سقط کنم ولی الان خدارو شکر میکنم که پسرم هست و سالمه

شما باید بر اساس شرایط خودت تصمیم بگیری

خب خودت میگی سردرنمیاریم... ببین اول یه استخاره کن اگ بد اومد بعد سقطش کن البته منم راه خواسی بلد ...

زعفرون خوردم .اثری نداره.میترسم بزرگترشه دیگه نتونم کاری کنم .الان نهایتا یه ماهس.میگم زودتر تموم بشه

من دخترم یک سالش بود با وجود مصرف قرص ناخواسته باردار شدم و الان ۲۰ روزه که زایمان کردم خیلی خیلی سخ ...

چی بگم بخدا ...میگم که شوهرم نمیزاره با مادرم رفتو امد کنم باهاشون نمیسازه..با خانواده خودشم هم خودش نمیسازه هم من....نمدونم بخدا...من هنوز بچم شیر میخوره

نکن خانومی به این فکرکن خیلیاچشم انتظارن ولی لطف خدافعلاشامل حالشون نشده خداخودش داده خودشم ایندش ومیسازه بچه من سه ماهست امپول جلوگیری زدم ولی ته دلم پشیمونم کاش حامله میشدم 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

پس جای جاری دوستم باشین چه میکنید...۱دونه سال ۹۲سقط کرد سال۹۳یه پسر زایید...پسر دومش ۷ماهه اس...سومی رو ۴ماه ونیم بازم پسر حامله اس.خبر نداشت..اصلانم به فکر سقط نیوفتاد  مستاجرم هست.😑😑😑

نکن خانومی به این فکرکن خیلیاچشم انتظارن ولی لطف خدافعلاشامل حالشون نشده خداخودش داده خودشم ایندش وم ...

😢😢😢😢😢😢😢😢سر بد دوراهی موندم

بلد نیستم چطوری باید استخاره بگیرم؟؟؟ با قران؟؟؟ 

نه عزیزم یه نفر که میشناسی بده بگیرن برات یا زنگ بزن دفترمراجع برات میگیرن سرچ کن تو مت شپارشونو پیدا کن بزن استخاره 

خدایا شکرت تنهام نزار
😢😢😢😢😢😢😢😢سر بد دوراهی موندم

توکل کن به همون خدایی که شمارومجددلایق مادرشدن دونسته خوشحال باش وازمادرشدن لذت ببروبس

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢