2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر مالی که کلا وضعیت اقتصادی هیچکس خوب نیس...شوهرمم کارگره...دکوراسیون داخلی کار میکنه طفلی از ص ...

خب پس یه مشورت با شوهرت بکن اگه اونم راضیه ...😞

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خیلی گناهه ولی بعضی وقتا از کار خدا سر درنمیاریم. من الان توی مشکلاتم غرقم یعنی زندگیمون به مو بنده ...

اگه رابطتون به مو بنده و خرابه پس چجوری الان بارداری؟پس اپنقدم بد نیست اوضاتون گلی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
امیدوارم بهترین راه حل جلوی پات قراربگیره

ممنون گلم انشالا...واسم دعا کنین...

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
 با قرص سقط کن خوب تا قلبش تشکیل نشده

چنده ؟؟؟ کجاها دارن؟؟؟؟؟ چندتا باید بخورم؟؟؟؟

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
چنده ؟؟؟ کجاها دارن؟؟؟؟؟ چندتا باید بخورم؟؟؟؟

بهتره با ی ماما مشورت کنی عزیزم و قرص اصل گیر بیاری 

من چهارتا خریدم 200 و خورده ای 

با سه تا قرص کامل سقط شد 

و باید بعد از شش هفته قرص رو استفاده کنی 

زیر شش هفته احتمال افتادنش کمه 

اول ی سونو برو 

بهتره با ی ماما مشورت کنی عزیزم و قرص اصل گیر بیاری  من چهارتا خریدم 200 و خورده ای  با ...

اهان...مررررسی گلم...یعنی ماما خودش واسه سقط قرص میده؟؟؟؟؟