2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 98 پست
نمیدونم.من ازیه تصادفی جون سالم دربردم.هیچیم نشد .از بعد اون حادثه از پله افتادم.موقع راه رفتن پام پ ...

من یه جا حدیثی دیدم از امام علی ک نوشته بود برای هرکس هراتفاقی می افته یا قبلا افتاده اون بهترین اتفاقی یوده ک میتونسه بیوفته ینی بدترازاون ممکن بود پیش بیاد براهمه همینطوره البته من خودم شخصا به چشم و اینا اعتقاد دارم و یه بار سرچشم خوردن بدجوری مریض شدم حتی اطرافیانم ک اعتقاد نداشتن بم میگفتن حتما فلانی چشمت زده واقعا هم همونطور بود

خدایا شکرت تنهام نزار

اگه شوهرت مرد خوبیه و زندگی خوبی دارید(یعنی به فکر طلاق نیستی) و از لحاظ مالیم مشکلی نداری بنظرم نگهش دار❤️️

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخندی ولی من هربارگریه میکردم.دوستام مسخرم میکردم چه خبره سالی دوبار.

معذرت میخام به مشکل شما نخندیدم به حرفه اون بنده خدا خندیدم ایشالا سالم باشی دیگه برات پیش نیاد

خدایا شکرت تنهام نزار

عجیبه تو همین سایت کلی خانم هست آرزوی مادر شدن دارن و همش از همه درخواست دعا دارن. 

به نظرم سقط کفران نعمته. من چند تا خانواده دیدم بعد از سقط بچشون روز خوش ندیدن.

بازم خود دانی.

من یه جا حدیثی دیدم از امام علی ک نوشته بود برای هرکس هراتفاقی می افته یا قبلا افتاده اون بهترین اتف ...

من هیچی برای چشم زدن ندارم.توپاشکستن خودم جز اینکه خدااهل حساب وکتابه هیچ چیزی نمیبینم.بااون پای شکسته پله هاروبالا پایین کنم برای انتخاب واحد دانشگاه.

ربطی نداره.من هرسال پام میشکست یعنی گناهکاربودم.

وای منممممم دیگه خسته شدم:( همشم یه پام

۱۴ ام رفتم کوه دوبار افتادم ،حالا پام درد میکنه میترسم بازم طوریش شده باشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من هیچی برای چشم زدن ندارم.توپاشکستن خودم جز اینکه خدااهل حساب وکتابه هیچ چیزی نمیبینم.بااون پای شکس ...

ینی چی؟خودت فکر میکنی کاری کردی مستحقش بودی؟؟

انتخاب واحد اینترنتیه ک

خدایا شکرت تنهام نزار
انشاالله این زایمانت راحت تر بشه برات،توکلت بخدا باشه، امیدوارم به برکت وجود این بچه خونواده هاتون ه ...

مرررسی گلم انشالا

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
نه گلم.منم دردودل کردم فهمیدم منظورت رو.فقط بابت دردودل بود

قربونت...

حالا برای امتحانم شده جایی رفتی یا کسی اومد خونتون یا کسی تعریف کرد ازت سریع یه تخم مرغ بشکون خیلی از بلاهارو دفع میکنه 

خدایا شکرت تنهام نزار
ینی چی؟خودت فکر میکنی کاری کردی مستحقش بودی؟؟ انتخاب واحد اینترنتیه ک

نه گفتم که تصادف کردم کتونیم از پام دراومد ولی هیچیم نشد.ازاون موقع مدام پام میشکست.ولی خداروشکر خیلی وقته اتفاق نیوفتاده.گمونم جبران اون تصادفه.

اگه شوهرت مرد خوبیه و زندگی خوبی دارید(یعنی به فکر طلاق نیستی) و از لحاظ مالیم مشکلی نداری بنظرم نگه ...

از نظر مالی که کلا وضعیت اقتصادی هیچکس خوب نیس...شوهرمم کارگره...دکوراسیون داخلی کار میکنه طفلی از صبح تا شب میدوئه از اخرم پولشو میخورن...نمیخوام بالاش فشار بیارم با دوتا بچه ...دلم براش میسوزه...اگه حسودای اطرافمون بزارن اره زندگیمون خوبه....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

[QUOTE=56721035]قربونت... حالا برای امتحانم شده جایی رفتی یا کسی اومد خونتون یا کسی تعریف کرد ازت سریع یه تخم مرغ ب ...[/QUOTنگران نباش تعریف نمیکنه.به هرحال هرچی بود گذشته بیخیال