2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 98 پست
چی بگم بخدا ...میگم که شوهرم نمیزاره با مادرم رفتو امد کنم باهاشون نمیسازه..با خانواده خودشم هم خودش ...

عزیز دلممم میدونم خیلی سختهههه منم دخترم شیر میخورد و ویار وحشتناکی داشتم ولی مجبوری به خاطر حال بد خودم از شیر گرفتمش همش غصه میخوردم تا چند ماه همش عذاب وجدان داشتم که در حق دخترم ظلم کردم ولی الان که می بینم دخترم چقد به نی نی ابراز علاقه میکنه واقعا لذت میبرم ایشالا که بتونم از پس تربیت هر دو به خوبی بربیام 

شما هم اگه شوهرت کمک میکنه نگهش داره یا پرستار بگیر سختههه خیلی هم زیاد ولی لذت بخشه وقتی کنار هم می بینیشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقررران من قرص خوردم من پنج ساله با اورژانسی جلوگیری میکنم سر دخترم بچه میخواستم نخوردم و باردار شدم ...

شاید دیر خوردی 

یا به قول دوستان اثر نکرده.  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بخدا بقران دلم نمیاد از صبح یه شوقی تو‌دلمه...اما.....شرایطم سخته...نمیدونم چیکار کنم بخدا موندم سر ...

گلم نکنی اینکارو،بچته، از وجودته چطور میتونی حتی بهش فکر کنی، ابجی من با کلی مشکلات مالی وحشتناک بچه چهارمشو نگهداشته با این شرایط ک سونو گفته بچت مشکل جسمی داره حتی به سقط فکر نمیکنه،لطفا تجدید نظر کن

...
فامیلمون پجش،چهارماهش بودبهش گفتن بچت کندذهنه تاپنجم بیشتر نمیتونه درس بخونه دربهترین حالت.بچش روسقط ...

ازکجا معلوم بااومدن بچه درست نمیشد شوهرش؟؟دیگ اونموقه دستش خودش نبود محبور بود خرج کنه

خدایا شکرت تنهام نزار
عزیز دلممم میدونم خیلی سختهههه منم دخترم شیر میخورد و ویار وحشتناکی داشتم ولی مجبوری به خاطر حال بد ...

اره منم از صبح همش دخترمو بغل گرفتم عذاب وجدان دارم همش فک میکنم به دخترم خیانت کردم اخه خیلی بچس اگه بچه دیگه بیاد این نمیتونه زیاد بچگی کنه....اره شوهرم کمکم میکنه میگه واست پرستار میگیرم اما....نمیدونم بخدا

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ربطی نداره.من هرسال پام میشکست یعنی گناهکاربودم.

فرق داره این بعده اون اتفاق اینطوری شد بعدشم هرسال صحیح و سالم بود دقیقا یه ماه بعده سقط اینطوری شد..بستگی داره به اعتقادات من اعتقاد دارم و برام میشه

خدایا شکرت تنهام نزار
گلم نکنی اینکارو،بچته، از وجودته چطور میتونی حتی بهش فکر کنی، ابجی من با کلی مشکلات مالی وحشتناک بچه ...

چششششم.....😘😘😘😘😘😘

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ربطی نداره.من هرسال پام میشکست یعنی گناهکاربودم.

نه شما بیش فعالی داشتی یه جا آروم بند نمیشدی حتما 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

خداروشکر،مرررسی

فدات شمممم....اما خیلی استرس داذم...دخترم سر زایمانم خیلی اذیتم کرد میترسم از زایمان

فدات شمممم....اما خیلی استرس داذم...دخترم سر زایمانم خیلی اذیتم کرد میترسم از زایمان

انشاالله این زایمانت راحت تر بشه برات،توکلت بخدا باشه، امیدوارم به برکت وجود این بچه خونواده هاتون هم با هم خوب بشن و روابطتون مثل قبل بشه

...