2777
2789
عنوان

ناخواسته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 98 پست
اخه شوهرم نمیزاره با خانوادم رفتو امد کنم با خانواده خودشم قهریم با هیچکس رفتو امد ندارم تنهایی نمیت ...

وااااای.چرانمیذاره باخانوادت رفت وآمدکنی؟برای چی؟

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم یک سالش بود ک دومی رو باردارشدم 

خیلی سخت گذشت ولی گذشت خوب فکراتو کن امیدوارم ب نتیجه خوبی برسی 

اگه نگهش داشتی صبر و حوصلت و ببر بالا از شوهرت بخواه بیشتر خونه باشه و کمکت کنه 

من بلدم اما میترسم بگم اخه خیلی گناه داره بخدا هیچ کاری بی حکمت نیس😶

خیلی گناهه ولی بعضی وقتا از کار خدا سر درنمیاریم.

من الان توی مشکلاتم غرقم یعنی زندگیمون به مو بنده.ولی بی بی چکم مثبت شده.از صب دارم میگردم دنبال سقط کردن.

اگه راهی بلدین بی دردسر باشه بگین مام استفاده کنیم.ثواب داره

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

عزیزم میدونم چی میگی من خودمم از زایمان ناخواسته وحشت دارم ...پسرم تقریبا یکسال و دو ماه بود مشکوک ب حاملگی شدم نزدیک بود سکته کنم ولی هیچ وقت ب خودم جرات فک کردن ب سقطو ندادم ...در حالیک زایمان  وحشتناکی هم داشتم عزیزم توکل کن بخدا باور کن خدا کمکمت میکنه تنهات نمیذاره...

بچه ات کوچیکه هنوز اما خیلی بد هم نیست.من خیلیا رو دیدم اینجوری شدن ناراضی هم نیستن.

دومی که به دنیا میاد سخته که از دست بچه اولت نجاتش بدی یه بلایی سرش نیاره.ولی باهم بزرگ میشن 

دلت هم خواست سقط کنی انجامش بده اما بدون که تاوان داره

خیلی گناهه ولی بعضی وقتا از کار خدا سر درنمیاریم. من الان توی مشکلاتم غرقم یعنی زندگیمون به مو بنده ...

چ ثوابي ؟؟؟شايد همون بچه بشه رابط زندگيت وقتي ب مو بنده چرا جلوگيري درست و حسابي نميكنيد....

بعضي وقتا واقعا پشيمون ميشم از عضويت تو اين سايت

دلت میاد ی موجود بی گناه و ضعیف و ناتوان رو بخاطر اینکه توانایی نداره از خودش دفاع کنه رو اینجور راحت در مورد بودن و نبودنش تصمیم بگیری؟؟اون ک خودش خود ب خود بوجود نیومده

واقعا  دلت میاد😢😢

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

چرا هی میگید گناهه گناهه؟

گناه اینه اون طفل معصوم دنیا بیاد کسی نباشه بره  حتی کمک  مادرش!!!تاوقتی متاهل شه  توخونه خودشون بپوسه 

گناه اینه ی بچه با کمبود بزرگ شع 

اجتماعی بار نیاد 

وکلی مشکلات روحی!!وقتی کسی شوهرش مشکلی داره نباید که هی فرت و فرت بچه دارشه😡

سرمم درد میکنه ریپلای نزنید تروخدا😖

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
خیلی گناهه ولی بعضی وقتا از کار خدا سر درنمیاریم. من الان توی مشکلاتم غرقم یعنی زندگیمون به مو بنده ...

خب خودت میگی سردرنمیاریم...

ببین اول یه استخاره کن اگ بد اومد بعد سقطش کن

البته منم راه خواسی بلد نیسم اما زعفرون و رازیانه و اسفند بچرو میندازن یا زعفرون زیاد و غلیط بخور یا دمکرده رازیانه یا اسفندبخور دونه های سیاهشو اما بازم من به شرط استخاره بت گعتم ینی اگ بی استخاره بااین روشا انداختی گردنه خودته 😓😓😓😓حداقل بداومد بنداز

خدایا شکرت تنهام نزار
وااااای.چرانمیذاره باخانوادت رفت وآمدکنی؟برای چی؟

کلا نمیسازه با هیچکس...دست تنها سخته برام با دوتا بچه

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

عزیزم😢😢😢😢😢😢متاسفم ...واقعا سخته

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
کلا نمیسازه با هیچکس...دست تنها سخته برام با دوتا بچه

راست میگی واقعا.ولی حالاکه شده چاره ای نیس.حالامطمعنی بارداری؟آزمایش رفتی یافقط بی بی چک گذاشتی؟

خدایاشکرت