2777
2789

رژیم بدون پیاده روی و ورزش اصلا فایده نداره.برمیگردی سرخونه اول .

فقط ورزش و ورزش .مخصوصا پیاده روی.

الان که هوا خوب شده شبها شوهرت اومد دستشو بگیر ببر پارک .نی نی رو بده بغلش و خودت پیاده روی کن چهل دقیقه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سی دی چی میشه اسمشو بگی

من با جيليان و توربو فاير كار ميكنم

اول جيليان براي آمادگي بدن بعدش توربو

فروش اينترنتي داره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1485697/کالری-شماری-دسته-جمعی-چاقها-و-لاغرها-شعبه-۳?postId=56632358

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
بعد بدنت به مشکل برنخورد

نه عزيزم خداروشكر مشكلي نداشتم

بچه ها صبر کنین تایپ کنم

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من با جيليان و توربو فاير كار ميكنم اول جيليان براي آمادگي بدن بعدش توربو فروش اينترنتي داره

چه جوری نتی بخریم ؟توروخدا کامل بگو

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
همه چی میخوردی چقدر کالری میگرفتی

اره عزيزم همه چي ميخوردم 

اولا روزي ١٠٠٠تا ١٥٠٠ ميخوردم چون بچه شير ميدادم كم كم كه بدنم عادت كرد آوردم زير ١٠٠٠ 

و در نهايت در هفته دو سه روز رژيم شوك ميگرفتم 

ورزشم هر روز روزي نيم ساعت ايروبيك با شدت بالا

چه جوری نتی بخریم ؟توروخدا کامل بگو

http://arzanload.ir/انواع-ورزش/ایروبیک-و-بدنسازی/کاملترین-پک-لاغری-توربو-فایر-با-خاصیت-پس-سوزی.html 

عزيزم اينجا پك كامل توربو داره

اول از همه باید تو برنامه تنوع باشه که زدتون نکنه🙂

روز اول. نهار.یه تیکه کوچیک سینه مرغ بدون نون یا اگرم نون میخواین بخورین فقط لواش باشه اونم کم به اندازه کف دست مرغم اگه اب پز دوست ندارین بدون هیچ روغنی بزارین تو فر یا توستر خوش طعم میشه برای شامم یه لیوان شیر به ۱ عدد خرما برای صبحانه سعی کنین از نون و پنیر و گردو بیا تخم مرغ اب پز استفاده کنین🙂 ادامرم میخواین بگم🤔

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)