2777
2789
چه جوری نتی بخریم ؟توروخدا کامل بگو

https://sibezard.ir/?link=7883 

اينجا هم پك سي دي جيليان رو داره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://sibezard.ir/?link=7883   اينجا هم پك سي دي جيليان رو داره

بعد عزیزم مثلا ساندویچ و غذای بیرون هم میخوردید؟؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
مرسی

استاتر ادامشم بگم😅😅

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بعد عزیزم مثلا ساندویچ و غذای بیرون هم میخوردید؟؟

اره عزيزم ميخوردم 

مثلا من عاشق پيتزام به ازاي هر ١٠ كيلو يه پيتزا به خودم جايزه ميدادم😁

ولي در كل مهموني و غذاي بيرون ميخوردم بعدش دوباره جبران ميكردم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

نمک و قندو باید به طور کامل برای ۱ ماهداز برنامتون حذف کنین.

هفته ای ۱ دونه شیرینی یا شکلات استفاده کنین و ۴ قاشق برنج هفته ای ۱ بار حتما باید خورده بشه😊

روز دوم . سیب زمینی ابپز یا فر برای نهار با ماست کم چرب بدون نون و برای شام نون و پنیر و گردو و همراه با سبزی که پوستتون باعث میشه خراب نشه سبزیجات تو رژیم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
سخته رژیمت من دوووم نمیارم😂😂😂😂😂

اگه واقعا قصد لاغری داری باید این کارو بکنی خیلی خوب جواب میده😅😅

نمک و قندو باید به طور کامل برای ۱ ماهداز برنامتون حذف کنین. هفته ای ۱ دونه شیرینی یا شکلات استفاده ...

یعنی مثلا نمک تو غذا هم نریزیم؟؟

یعنی مثلا نمک تو غذا هم نریزیم؟؟

نه نمک باعث چاقی میشه و چون طعم غذا رو خوب میکنه ادمو بیشتر به اشتها میاره 

واسه چاییم از توت یا کشمش استفاده کنین حتی ۱ دونه قندم نباید خورده بشه تو شیرینیهام چون شیرینی یزدی کالریش از بقیه کمتره هفته ای ۱الی ۲تا مشکلی نداره خورده بشه😊

https://arzanload.ir/انواع-ورزش/ایروبیک-و-بدنسازی/کاملترین-پک-لاغری-توربو-فایر-با-خاصیت-پس-سوزی.html ...

زهراجان ببخشید زیاد میپرسم اگه بخوام یکیشو بخرم شما کدومو پیشنهاد میدین؟؟

زهراجان ببخشید زیاد میپرسم اگه بخوام یکیشو بخرم شما کدومو پیشنهاد میدین؟؟

نه عزيزم اين چه حرفيه 

ببين گلم من خودم اول با جيليان شروع كردم ورزشاي جيليان شدتش تحركش كمتره واسه اولا خوبه

توربو فاير ولي خييلي شدت حركاتش بالاس و آمادگي بدني بالا ميخاد 

به نظر من اول جيليانو بگير يه مدت كار كن مطمئنم خوشت مياد حركات ورزشي جيليان خيلي عاليه انشاءالله راه افتادي بعدا توربو بخر