2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169659 بازدید | 21938 پست

خب حالا يه سلام بكنم به دوستاي خوشگلممم

خوبيد همگي؟

روزتون عالي باشه انشاءالله❤️❤️🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام کالری دیروز من شد ۷۰۰ تا بدون ورزش نشد ورزش کنم😊

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ١٥٨وزنم ٦٠ميخام بشم ٥٠

خوش اومدی عزیزم 

ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
مرسی عزیزم. امروز کمی غذا خوردم. دوباره فردا کم میخورم.  حالا چه ایده ایی خوبه که اگر برسیم به ...

عزیزم من تقریبا یکسال و نیم وزنم ثابت بود 

تو این مدت مرتب ورزشمو میکردم یه روز درمیان ایروبیک و بدنسازی کار میکردم 

غذامم همه چی میخوردم ولی کم 

مثلا اگه یه روز زیاده روی میکردم روز بعدش رژیم شوک میگرفتم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام به همکی انشاالله سال خوبی داشته باشید  یه همفکری میخام   دوستان من برم باشگاه بهتره ...

سلام عزیزم همچنین  😍😍😍

ان شاءالله شما هم سال خوبی داشته باشین 

جفتش خوبه به شرطی که پیاده رویت حداقل یک ساعت باشه یا بیشتر 

ولی خب من باشگاه و خیلی بیشتر دوس دارم چون تو روحیه آدم خیلی تاثیر داره 

آخرشم با دستگاه ها بدنسازی کار میکردم 

سلام به همکی انشاالله سال خوبی داشته باشید  یه همفکری میخام   دوستان من برم باشگاه بهتره ...

سلام عزيزم❤️ شما هم انشاءالله سال خوبي داشته باشي پر از اتفاقاي قشنگ🙏

آزاده جون بستگي به علاقه و روحيت داره 

مثلا من خودم اصلا پياده روي دوست ندارم بجاش عاشق ايروبيك و بدنسازيم كلي بهم روحيه ميده و احساس ميكنم كاهشم بيشتره با ايروبيك چون علاقه دارم با دل و جون ورزش ميكنم 

يكي هم مثل مامانم عاشق پياده رويه و با همين ورزش ٧ كيلو كم كرده تا الان 

شماهم ببين كدومو واقعا دوست داري و ميتوني توش استمرار داشته باشي مهم اينه كه قط نشه و حداقل دو تا سه روز در هفته ورزش داشته باشي

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام منم میتونم بیام تو این تاپیک؟😊

چرا نتوني عزيزم ؟😍

خيلي خوش اومدي❤️

از فردا هر روز بيا اينجا گزارش ورزش و رژيمتو بده

دخترااا  من متاسفانه پري تشريفشو اورده و باز مشكل هميشگيم اشتهاي زيادم 😭😭

كسي هست باهم يه رژيم شوك بگيريم ؟يا تهنايي بگيرم رژيمو؟

تو پست پايين رژيمو ميذارم

سلام دوستای گلم 

بچه ها نمیدونم چراریشه این سرماخوردگی ازمنوپسرم کنده نمیشه هرچی دوا دکتر هیچی ب هیچی بخدانابودشدیم پسرم دوروزه تب داره نمیدونم ویروسه چیه عصری بایدببرمش دکتر بچم اب شدبااین مریضیا 

دیشب با800بستم ورزشم نکردم دوروزه نخابیدم تاصب بالاسربچمم امروزم 500میبندم ان شاالله 

عروسک جون خب وقتی باباش هست دوروزه بده باباش ی روز مامانت ک اذیت نشن هم همسرت هم مامانت نوبتی بگیرنش بعدم ببین چیو دوست داره همونو براش بزاربش بدن تاظهرک بیای شیرش بدی 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

دوستان تازه واردخوش امدید 

ازاده جون بنظرمن ی روزباشگاه ی روز پیاده روی دوتاش کنارهم عاااالیه اگه وقتشو داری 

سارا بانو بله ک میشه خیلی خوش امدی خانومی   

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی