2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورش همونیه ک ب من گفتی؟

نه عزیزم این دوستم که تهران نیست.مشاورش کس دیگه ایه.البته من مشاورش رو قبول ندارم.خیلی هم بهش گفتم با این مشاوره نگیر.قبول نکرد.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
کلاسای سجادیان ر میرفتی

بله.کلاس هاش رو رفتم.بی نظیره هم خودش هم درس دادنش.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
کاملن درکت میکنم تو از فردا شروع کن طبق همینی که گفتم بخون  دعا کن من فقط دارو بیارم بعد خودم ...

دوستم هرشب دعاتون میکنم 🤣😂 بخدا منم قبول شم ب چندنفر رایگان مشورت میدم چون واقعا ادم اگر چیزی ب دست میاره ب شکرانه اش باید کمک کنه 

کاملن درکت میکنم تو از فردا شروع کن طبق همینی که گفتم بخون  دعا کن من فقط دارو بیارم بعد خودم ...

انشالله فردا میرم زیست دو و سه کتاب درسیشو گیر میارم بخونم. و ریاضی و فیزیک رو فعلا پایه دوم رو بگیرم؟

جزوشو چیکار کردی اخه 😭😭😭😭

به خدا همه رو دادم به این و اون.😔😔😔

وگرنه برات میفرستادم.البته خوندن جزوه هاش وقتی سر کلاس نباشی به درد نمیخوره.😕

به خدا همه رو دادم به این و اون.😔😔😔 وگرنه برات میفرستادم.البته خوندن جزوه هاش وقتی سر کلاس نباشی ...

اره میفهمم منم یه زمانی تقویتی هندسه میرفتم استادمون یه شیوه خاص داشت بنابراین جزوشم ب شیوه خودش نوشته شده بود

عزیزم انرژی منفی نداشته باش.خودت رو باور کن و شروع کن.اصلا نترس.من میدونم که تو میتونی.

امسال نباید دیگه تو پیله خودم بپیچم باید کمک بگیرم نشورت بخوام ک بی خبر از همه چیز کنکور ...مث منگولا نرم سر جلسه . نکته یاد بگیرم 

امسال نباید دیگه تو پیله خودم بپیچم باید کمک بگیرم نشورت بخوام ک بی خبر از همه چیز کنکور ...مث منگول ...

هر وقت نیاز به کمک داشتی بگو.چیزی بدونم دریغ نمیکنم.

قربون دل مهربونت عشقم 😚😙

😘😘😘😘😘😘

2790
2823
2791
2779
2792