2821
2789
من یه جزوه عالی و ساده و روون ریاضی فیزیک مبخوام بنظرت گاج کفایت میکنه دوستم ؟

گاج برای فیزیک کافیه اول درسنامه ها رو کامل بخون بعد برو تست های اون درسنامه رو بزن.

برای ریاضی من تست از روی مهر و ماه میزدم ولی کتاب ریاضی که درسنامه هاش توپ باشن نمیشناسم چون جزوه دکتر سجادیان رو میخوندم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
وای چقد عالی میشه 😍😍😍 وای 🤗🤗🤗  فقط باید از تو و غزل قول بکیرم کتاباتونو برام نگا د ...

قول نمیتونم بدم اگه نبردن کتابامو برا تو😅

خانواده غارتگر زیاد داریم😂😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدن ب من دیگه 😁

عزیزم انرژی منفی نداشته باش.خودت رو باور کن و شروع کن.اصلا نترس.من میدونم که تو میتونی.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
وای چقد عالی میشه 😍😍😍 وای 🤗🤗🤗  فقط باید از تو و غزل قول بکیرم کتاباتونو برام نگا د ...

چشم من خودم بعد کنکور جوابا که بیاد ایشالا اگه خدا بخاد شروع میکنم به مشاوره

دیدم خیلیا رو که گول مشاوره های الکی رو میخورن

دکتر افشار از من ۳۰۰ برا یه ماه گرفت فک کردی چی گفت تا فردا اینو بخون اونو بخون تمام باوا تو حتی سطح منو نمیدونی که اینجوری میگی

☹☹☹

تو دعا کن دوست من امسال قبول شه.من شخصا کل کتاب ها و جزوه هاش رو برات میفرستم.براش دعا کن.😔

چشم من خودم بعد کنکور جوابا که بیاد ایشالا اگه خدا بخاد شروع میکنم به مشاوره دیدم خیلیا رو که گول م ...

چون باین وضع کارمو ... بااون یه خورده پس اندازی ک برای ازمون کنار میذارم نمیدونم دیگه لاید چ جوری کتابامو بخرم اونم ااون قیمتا بااون حجم بااون تعداد جلدها 😲😲😲😲

چون باین وضع کارمو ... بااون یه خورده پس اندازی ک برای ازمون کنار میذارم نمیدونم دیگه لاید چ جوری کت ...

کاملن درکت میکنم تو از فردا شروع کن طبق همینی که گفتم بخون 

دعا کن من فقط دارو بیارم بعد خودم نوکرتم

وای جدی خدا کنه ... یا خدا بخاطر من 🤣😂🤣🤣 دعاش میکنم هرشب فقط تلاششو بکنه دیگه ها

خیییلی میخونه.عزیزم مرسی براش دعا کن من همه جزوه ها و کتاب هاش رو برات پست میکنم.قول میدم.