وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 300 عنوان بیمه ملت 461 بازدید | 8 پست بچه ها بیمه ملت خوبه یانه ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙 1404/06/30 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرچت،، عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1369 بی ارزشترین بیمه است پول نمیده هزارتا بهانه میاره تاپرداخت کنه.حتی ازجیبت هزینه کردی بیمه نشومیگه فلان جا بابیمه ملت قراردادداره وقتی میری میگه بیمه ملت پول نمیده سایت قطه نقدی بده قبض میدیم
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 300 بی ارزشترین بیمه است پول نمیده هزارتا بهانه میاره تاپرداخت کنه.حتی ازجیبت هزینه کردی بیمه نشومیگه فل ... من عروسمون بیمه میکنه تو ملت بمن میگه بیا بیمه شو کل فامیل رفته خونه هاشونو بیمشون کرده من زیر بار نرفتم این دروغ زیاد میگه نمیتونم بش اعتماد کنم ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
کاربرچت،، عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1369 من عروسمون بیمه میکنه تو ملت بمن میگه بیا بیمه شو کل فامیل رفته خونه هاشونو بیمشون کرده من زیر بار ن ... اصلاولش کن یه مشت دروغگوبیمه نشستن کافیه پول بدی دیگه نمیشناسنت چون خودم بیمه تکمیلی ملت داشتم امسال
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 300 اصلاولش کن یه مشت دروغگوبیمه نشستن کافیه پول بدی دیگه نمیشناسنت چون خودم بیمه تکمیلی ملت داشتم امسال همون بیمه عمر چجوریاس خوب نبود ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
خوسرو_پیراشکی عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 99 نه والا. من توش ثبت نامم. ب خدا قسم هیچ بدردم نخورد. فقط برو پاسارگاد یا ایرانیان
وروجک_فلفلی_ماهلین مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 300 نه والا. من توش ثبت نامم. ب خدا قسم هیچ بدردم نخورد. فقط برو پاسارگاد یا ایرانیان من زنداداشم توکار بیمه ملت پدرمو دراوزد از بس گف بیا عضو شو زیر بار نرفتم ماهلینم ی روزی به دنیات میارم 🦋🌙
leyla_ahmadi عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 22 سلام دوستای خوبم، منم دنبال بیمه ملت بودم یه مدت، کلی گشتم تا بالاخره یه سایت باحال پیدا کردم. توی گوگل بزنید "بیمه ملت بیمه بازار"، برید تو سایتشون، خیلی ساده و قشنگ همهچیزو توضیح دادن. اگه چیزی هم نفهمیدین، میتونین از خودشون بپرسین. امیدوارم به دردتون بخوره!