2777
2789

بی ارزشترین بیمه است پول نمیده هزارتا بهانه میاره تاپرداخت کنه.حتی ازجیبت هزینه کردی بیمه نشو

میگه فلان جا بابیمه ملت قراردادداره وقتی میری میگه بیمه ملت پول نمیده سایت قطه نقدی بده قبض میدیم

بی ارزشترین بیمه است پول نمیده هزارتا بهانه میاره تاپرداخت کنه.حتی ازجیبت هزینه کردی بیمه نشومیگه فل ...

من عروسمون بیمه میکنه تو ملت بمن میگه بیا بیمه شو کل فامیل رفته خونه هاشونو بیمشون کرده من زیر بار نرفتم این دروغ زیاد میگه نمیتونم بش اعتماد کنم

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروسمون بیمه میکنه تو ملت بمن میگه بیا بیمه شو کل فامیل رفته خونه هاشونو بیمشون کرده من زیر بار ن ...

اصلاولش کن یه مشت دروغگوبیمه نشستن کافیه پول بدی دیگه نمیشناسنت چون خودم بیمه تکمیلی ملت داشتم امسال 

اصلاولش کن یه مشت دروغگوبیمه نشستن کافیه پول بدی دیگه نمیشناسنت چون خودم بیمه تکمیلی ملت داشتم امسال

همون بیمه عمر 

چجوریاس خوب نبود

نه والا. من توش ثبت نامم. ب خدا قسم هیچ بدردم نخورد. فقط برو پاسارگاد یا ایرانیان

من زنداداشم تو‌کار بیمه ملت پدرمو دراوزد از بس گف بیا عضو شو زیر بار نرفتم 

سلام دوستای خوبم، منم دنبال بیمه ملت بودم یه مدت، کلی گشتم تا بالاخره یه سایت باحال پیدا کردم. توی گوگل بزنید "بیمه ملت بیمه بازار"، برید تو سایتشون، خیلی ساده و قشنگ همه‌چیزو توضیح دادن. اگه چیزی هم نفهمیدین، می‌تونین از خودشون بپرسین. امیدوارم به دردتون بخوره! 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز