2777
2789
عنوان

بچه 3 ساله

122 بازدید | 13 پست

آبرومو جلو همه برده یکیو میبینه دیگه پیش من و باباش نمیاد میره میچسبه به طرف میگه بریم خونشون انقدر جیغ میزنه خودشو میکوبه زمین تپش قلب میگیرم

الان اومدیم خونه اون انگار نه انگار تا چند لحظه پیش خیابونو گذاشته بود رو سرش ولی من حالم بده مادرشوهرم ذوق میکنه بچه میگه خونمون نمیرم میام خونه ی شما

احساس میکنم این همه زحمتی که براش میکشم همه پوچ شده

دختر سه ساله منم ،برا خونه مادر شوهرم همینه به زور میاریمش خونه، میگم انگاری که سه سال عمرم رو پای یه گوساله گذاشتم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش روانشناس کودک

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

نه عزیزم سخت نگیر. اتفاقا اگه خواست خونه مامان جوناش بمونه ؛ توهم بگو آره خوبه یکم استراحت کنم و یه ...

همهه جا میخواد بمونه

یکیو تو خیابون میبینه طرف میگه میای خونمون با بچم بازی کنی بدو بدو میره سوار ماشینشون بشه😑

همهه جا میخواد بمونهیکیو تو خیابون میبینه طرف میگه میای خونمون با بچم بازی کنی بدو بدو میره سوار ماش ...

شاید زیادی به خودت چسبوندی. و بچه الان دوست داره ببینه خونه ی مردم چه خبره. صرفا کنجکاوه...دوست داره بره بیرون پیش بقیه...اینا به نظرم اومد یه وقت ناراحت نشی

منم همین فکرو میکنم😂💞

میدونی کجاش سخته،اونجا که مادرشوهرم از این قضیه ذوق میکنه ،اون سری مهمون هم داشتند ،تو جمع در اومد گفت نوه ام اصلا کاری به مادرش نداره میاد پیش خودم ،میخوره ،میخوابه میگرده ،اصلا هم نمیگه مامانم کجاست...

منم گفتم اتفاقا پسرت  هم همینه میاد پیش من ،میخوره ،میخوابه میگرده ،اصلا هم نمیگه مامانم کجاست ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
میدونی کجاش سخته،اونجا که مادرشوهرم از این قضیه ذوق میکنه ،اون سری مهمون هم داشتند ،تو جمع در اومد گ ...

😂😂😂

پدرشوهرم خیلی مستقیم میگه بچه هیچ از تو خوشش نمیاد

😂😂😂پدرشوهرم خیلی مستقیم میگه بچه هیچ از تو خوشش نمیاد

این سخته    

😂😂😂پدرشوهرم خیلی مستقیم میگه بچه هیچ از تو خوشش نمیاد

مادرشوهر من تازه اینو بهونه کرده. هی میگه بچه که خیلی وابسته ات نیست همش خونه ماست ،به فکر دومی باش ..حداقل اون وابسته ات بشه  بمونه برا خودت...

گفتم من همچین ریسکی نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز