lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6356 عنوان صبح ها نمیتونم بیدار شم چه کنممم 75 بازدید | 7 پست هزارتا ساعت میذارم رو زنگ حتی زود هم میخوابم باز نمیتونم بیدار شم ساعتو میذارم ده متر اونور تر بیدار میشم خاموش میکنم میخوابمبعد ک بیدار میشم اصلا یادم نمیاد ساعت زنگ خورده کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨ 1404/06/22 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 23477 منم دارو می خوری شبا ؟ من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6356 منم دارو می خوری شبا ؟ نه نمیدونم چم شده کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 23477 نه نمیدونم چم شده من دارو می خورم من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6356 من دارو می خورم من یکبار حالت شبح گرفتگی و... پیدا کردم ازون ب بعد خوابم درست نشد دیگه کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
lllllllllllklklllkl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 6356 شب زود بخواب هشت به بعد هم گوشی بگذار کنار 🌝🌷 زود میخوابم باز بیدار نمیشم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨