2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست

327 بازدید | 35 پست

سلام، حقیقتا من به تازگی عروس خانواده ای شدم که، متاسفانه تقدیر دست ب دست هم داده بود و مساعلی رو از چشم ما پوشوند

اگه اینطور نمیشد، من نشانه ها رو میدیدم و عروس این خانواده نمیشدم واقعیتش.

مثلا مادرشوهر من خیلی علاقه به کنترل همه مساعل و دخالت دارند.

مساعلی ک من فک میکنم بهشون مربوط نیست، و من هم متاسفانه آدم خود مختاری هستم.

الان مثلا تو دعوتی های آشنایی امون، زمانی ک ما رو دعوت کردن فقط خودشون بودن

بعد ک ما دعوتشون کردیم، نمیدونم چجوری روشون شد بهمون گفتن خواهر داماد(متاهل هست و بچه داره) دفعه قبلی مشهد بوده نبوده، این شماره اشون، زنگ بزنید دعوتش کنید

حالا ما هم بختیاری هستیم مراممون فرق داره اهمیتی نداره، مادرم دعوتشون کرد

ولی اینا مثل اینکه اینجوری هستن که فک میکنن همه جا باید باهم باشن و انگار بهم چسبیده هستن، من اینو درک نمیکنم و اصلا نمیپسندم.

یعنی اگه اونروز بر حسب اتفاقا دختر متاهلشون ک عروس خانواده دیکه ایی هست، مسافرت نبود، همراه خانواده اش تو مراسم آشنایی به همراه همسر و فرزندانش میومد

ک خب ما خانواده خشکی هستیم شاید همه چی خصوصی و جدا جدا هست، خانواده ما اینطوری نیست و فقط عروسی و جشن ک همه حضور دارن، خواهر برادرا هم حضور دارن

حالا مادرم میخواد دعوت کنه خانواده نامزدمو، فک کنم مادرش باز بگه دخترم رو دعوت کردید یا نه، ما در جواب چی بگیم که هم بد نباشه، هم حساب کار دستشون بیاد؟!

درضمن اینم بگم ک هم خدا رو میخوان هم خرما رو و تا ب حال خواهرشوهرم من رو ک زن داداش هستم رو هم دعوت نکرده چه برسه به بقیه رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین؟ خب خواهر دومادم جزو خونوادشه یعنی چی که عروس یه خونواده دیگس🫡

تو مراسم خواستگاری و اشنایی؟

خواهر داماد زمانی ک از خانواده من جدا شده و رفته نمیتونه تو مراسم های خواستگاری و آشنایی حضور داشته باشه

اما تو عقد و اینا میاد

بگید انشاا... فلانی خانومو توی یه فرصت مناسب دعوت میکنیم ، باید مثل خودش رک باشید ولی زبان نرم الب ...

حالا خوبه ب رکی مو نیستی

ب خودم بود اگه میگفت قشنگ بهش میگفتم اگه میخواستم دعوتشون کنم خودم بلد بودم یا شماره اشونو داشتم

تو مراسم خواستگاری و اشنایی؟ خواهر داماد زمانی ک از خانواده من جدا شده و رفته نمیتونه تو مراسم های خ ...

خیلی ها میرن تازه جاری هم میره

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

تو مراسم خواستگاری و اشنایی؟ خواهر داماد زمانی ک از خانواده من جدا شده و رفته نمیتونه تو مراسم های خ ...

خواهر دامادم جزو خانواده داماده ، حداقل باید یک جلسه بیاد تا شما و اون هم با شما آشنا بشه

تو خودت تک فرزندی؟ یا فرزند آوری که داره ازدواج میکنه؟

این وظیفه همسرتون هست که به مادرش تذکر بده

تلفنی مثلا من با شما تماس میگیرم احوال پرسی میکنم

میگم آخر هفته شام بیاید منزل ما

بعد طرف درمیاد میگه دخترم رو هم دعوت کردید یا، دعوت کنید

چی بهش بگیم؟ به قشنگی بگیم حالا ایشالا دفعه بعد، الان میخواستیم جمع و جور تر باشیم؟ واقعا نمیدونم چی باید بگیم

نمیتونه !!!!توباید اجازه بدی خواهرش باشه یا نه

قشنگ مشخصه شمشیرو از روبستی

خدا ب دادش برسه

منظورت نمیفهمم

یعنی چی خب خواهرشه چرا نیاد ؟

اسمم ماهینه صدام میزنن ماهی