مینا۳۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 186 عنوان رژیم غذایی 63 بازدید | 6 پست میخوام از اول مهر جدی رژیم بگیرم گروهی میشناسید معرفی کنید همراهشون بشم؟ من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃 1404/06/20 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 8696 میای باهمدیگه شروع کنیم؟ اگر کس دیگه هم هست بیاد گروه هم تلگرام روبیکا ایتا هر کدوم بتونی ایشالا ک خیره
مینا۳۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 186 میای باهمدیگه شروع کنیم؟ اگر کس دیگه هم هست بیاد گروه هم تلگرام روبیکا ایتا هر کدوم بتونی بله حتما .اگر از قبل گروه بزرگ باشه ما هم با همون ها شروع کنیم من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃
مینا۳۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 186 از الان بهت میگم خدا قوت من ۷ ماهه رژیمم ممنون گلم. منم از برج دو تا الان میرم باشگاه ۸ کیلو کم کردم ولی رژیم اساسی نبودم. از ۹۲ شدم ۸۴ من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃
مینا۳۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 186 زیره خیلی خوبه کالری شماریه اره قبلا هم با کالری شماری ده کیلویی کم کردم من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃