2777
2789
عنوان

رژیم غذایی

63 بازدید | 6 پست

میخوام از اول مهر جدی رژیم بگیرم گروهی میشناسید معرفی کنید همراهشون بشم؟

من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃

میای باهمدیگه شروع کنیم؟ اگر کس دیگه هم هست بیاد گروه هم تلگرام روبیکا ایتا هر کدوم بتونی

بله حتما .اگر از قبل گروه بزرگ باشه ما هم با همون ها شروع کنیم

من عاشق خودمم😊ی مامان سرسخت و با اراده که از اردیبهشت منظم ورزش کردم💪الانم ی با اراده ی سمجم که میخوام وزنمو کم کنم☺️وزن شروع ۱۶ دیماه ۸۴ تا هدف ۷۵💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان بهت میگم خدا قوت من ۷ ماهه رژیمم

ممنون گلم. منم از برج دو تا الان میرم باشگاه ۸ کیلو کم کردم ولی رژیم اساسی نبودم. از ۹۲ شدم ۸۴

زیره خیلی خوبه کالری شماریه

اره قبلا هم با کالری شماری ده کیلویی کم کردم